Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Međunarodni ljetni kamp \"Mladi i naslijeđe - ćuprija 2010\" ako je ovo na slici (bosnjacka) omaldina u Stocu, na sta tek lice penzioneri?! zar je bas potrebno sa svakom vjescu blamirati se i nesvjesno pokazivati da je stvarnost daleko jadnija od novosti koje nam se plasiraju?
Njegove posjete ovakvim dogadjajima govore samo od njemu samom i njegovoj ljudskosti ! Na ovakvim se stvarima se ocjenjuje covjek ili oportunist! Neki idu u Beograd i docekuje koje kakve ljude iz politike i poglavare i traze svoju koristi i niciju drugu,a PREDSJEDNIK GRADJANIN zna sta treba posjetiti i pokazeti svoju velicinu! ZELJKO 4EVER
Predsjednice pozdrav iz Sarajeva. Svi glasamo za tebe od 9-99 godina. Bez obzira na naciju i vjeru i stranacku pripadnost. Ti objedinjujes sve ljudske vrijednosti. Samo cuvaj se Zlatka vise neg Dodika ili Tadica.
jeftin si i providan Komso. u svakom slucaju, prikupices bosnjackih glasova dovoljno pa ih predstavljaj u svijetu. bolje ne zasluzuju.
POSJETIO KAMP U STOCU ,GDJE SU GA KANPER N*A*G*U*Z*I*L*I ON BI DAO I G*U*Z*E SAMO DA POSTANE PREDSJEDNIK !S*M*R*A*D !