Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic za Predsjednika BiH!!
Kad pročitam ove komentare, dođe mi zlo!!! Niste normalni!!!!
Da li ce Zeljko obici i druga mjesta gdje su hrvatske civile pobili bosnjacki fasisti?
Ovo je bas vrhunac licemjerja.
dththdt
Pa ovaj clan predsjednistva i neradi bas nista.Ne cuje se kao da nije ziv. Da li radi ili mu je posao da nosa vijence po raznim spomenicima. Jadan clan radi za BiH drugi za genocidnu a ovaj ni za koga.Svasta.
Definitivno niste normalni, i to kolektivno svi!!!
Bolje da ste stavili naslov: Pripadnici armije i dobitnici odlikovanja iste, odaju pocast svojim zrtvama...prvo me roknes pa mi odajes pocast...a ludog svijeta...ovo nigdje nema!!!
@Krepo Covjek se samo sprema za izbore razumi ga...
Koji je ovaj Komsic licemjer . To je \"TVOJA\" vojska bijedniče zločiine napravila, smisljeno i organizirano... Toliko si odvratan.
Kakva štura vijest kad se radi o zločinima Armije, a da je obratno nakucalo bi se više rečenica
pristojno od njega. čudi me i vijest bez okolišanja i zamumuljavanja. \"pripadnici Prvog korpusa Armije BiH na ovom mjestu počinili su zločin ubivši trideset i tri civila hrvatske nacionalnosti\"
Ovo nam je potrebno, bravo Zeljko.