Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI JE OVO KREETEN,PA DECA SE I VISE MRZE IZMEDJU SEBE NEGO NJIHOVI RODITELJI KOJI PAMTE I NEKA DRUGA VREMENA ..JEL BRE ON OVO ORGANIZOVAO DECI KOLJACA ORICEVIH,ILI JUNACIMA SRPSKE KOJI SU OSLOBODILI SRSPKU SREBRENICU NIJE MI JASNO ...JER OVIH ORICEVIH I NEMA PO SREBRENICI!
Koga će to po.tu.ri.čko go.va.nce miriti, da mi je znati? Nek se po.tu.rči i službeno i sve će biti O.K.
Bas lijepa vijest, nadajmo se da ce ovakvih vijesti u buducnosti biti sto vise. Za Zeljku mogu reci sve najbolje, jos jednom je dokazao da je najkvalitetniji bosanskohercegovacki politicar, spreman na saradnju i pomirenje, ali isto tako spremn da bljuje vatru protiv onih koji narusavaju integritet Bosne i Hercegovine. Svaka cast.
Klovn je dosao!!! A sa njim i prodana dusa od covjeka. Sejdo cirkusant. Zna li se hoce li i on po uzoru na konkurenciju organizovati grupne iftare ili ce to za njega odraditi sabina? yebga, svaki je glas danas vazan.
kad nam organizujes iftar u gradačcu mozda i glasam za tebe a ovako jos se moras dokazivati ;)