Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Doći će vrijeme kada će svi odgovarati." Pa da ti prva počneš, huh?
prvi*
'' svi direktori ''...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...i ova dodina marioneta ko mesija...
Lipši magarče, dok trava naraste. Od svih privrednika i političara u zatvoru su bili jedino Edhem Bičakčić i Hazim Vikalo (a i to "kako"), a štetu koju je neko načinio zajednici namirio nije niko. I ove je "neko" po nalogu "nečijem" malo sklonio.
Fukso jedna platit ćeš
Ko jos vjeruje politicarima bilo gdje u svijetu...
looooook ZeljkaO pederlook
Ko o čemu, vaška o poštenju :O
hahahahahaah sta rece i osta ziva... da mislis to ozbiljno duduck bi te smjenio...
kOLIKO RAZNIH PRIJAVA IMAŠ, A KISELE SE PO FIJOKAMA MUP-ova TUŽILAŠTVIMA I ITD?
Ovo baš zvuči čudno iz usta gospodina Cvijanovića...
Ili sto bi Sojic rekao: Dolazi vrijeme corke. U corku ce da se ide kao sada u kafanu sto se ide.
nisam spreman
Željka zatvori usta, smrdi Dodikova sperma
Misli na naše politicare
"_"Mnoštvo revizorskih izvještaja pokazuje na koji način su radili direktori bolnica i javnih ustanova. Zašto nijedan direktor nije smijenjen nakon objavljivanja negativnog revizorskog izvještaja? Nedomaćinska poslovanja su nas dovela gdje su nas dovela, a niko nije odgovarao, a ja pitam: kada će", rekao je Stevandić." I kod nas u Federaciji sve potpuno isto. Niko ne odgovara za svoje negativno poslovanje. Samo se kalemi minus na minus sa potpuno istim rukovodstvom. Ili se promjeni direktor, a da nikada ne odgovora za gubitke firme. Dobro ti je Cvijanovićka odgovorila: "Doći će vrijeme..." :)))))))))) Sreća da nada umire zadnja. Nadam se da će doći vrijeme da će svi odgovarati za posao koji (ne)rade. Al' kad bi se zezali, kao što se sa vama zeza Cvijanovićka.
Ko o čemu , Kurva o poštenju ...
sledeci put kad budete pisali nesto o "ovoj-ovom", zamolio bih vas da ne stavljate sliku 😊