Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijeme je da ovi snsd klovnovi odu sa scene. ne mogu da slusam njihove gluposti vise.
Kad izlazis is BiH isprati te Granicna policija BiH, kad ulazis oni te docekaju, jedna moneta BAM, jedan pasos, jedni porezi...sve su to obiljezlja jedne drzave a u ovom slucaju BiH. ona postoji i postojace dugo godina nakon sto te ukopaju, tako je bilo i prije tako ce i biti u buducnosti ma koliko neprijatelji poricali...mozete crci od muke ali BiH postoji! Pozdrav za sve istin ske patriote a ostali nek se puse!
Zeljka:"Milorade,Milorade, svi me zayebavaju da sam musko" Milorad: " Sta se sikiras,boli te qrac,nek pricaju sta oce"
Popušila si do kragne, gaduro.
Lijepa rečenica. Vijeće ministara je do sada "dostiglo čudno tijelo". Očito je da joj to čudno tijelo fali. A na šta je mislila. Ima svakakvih čudnih tijela.
Pa što niko relevantan osim svjetskih hohštaplera, prevaranata i poklanjača kilograma zlata ne dođe u "političku Banjaluku" nego svi dođu u omraženo političko Sarajevo( npr. Merkel, Bajden, Vučić, Milanović, Papa Franjo,sportske reprezentacije,Balašević, itd.itd.). Imaš posjete samo ljudi koji otimaju zadnji zalogaj iz usta svima nama. Litvanci, Rusi, Azarbejdžanci. I na kraju kada predsjednik države ili vlade bilo koje pa i nepoznate, makar sa Plutona države sleti na aerodrom u Trebinju ili Sokolcu, dajem svoj glas Mileti i Željku (ne komšiću nego cvijanoviću, divi joj cefa matere ti)Obećavam.
_"Ona je naglasila da Ustav BiH ne prepoznaje kategoriju vlade na nivou BiH, već Vijeća ministara koji je značajno drugačiji u odnosu na ono kako svakodnevno vlade funkcionišu." Vašoj gluposti nema kraja. Ne vjerujem da je neznanje, ali gupost jeste, pa zbog preglupljivanja Željka, ispadaš neznalica. Bolje bi bilo da ništa nisi rekla. Sjediti na tavkvom mjestu, a prosipati neznanje, je van zdrave pameti. A nije ništa ni čudno, jer vi i ne priznajete Ustav BiH, a time ni BiH. Ne sviđa vam se ono što tamo piše. Bolje bi vam bilo da se bavite ekonomskim stanjem naroda, nego što svaki čas zadirete u Ustav i položaj BiH u tom Ustavu. I šta kažete? Nema Bosne i Hercegovine???? cccc
Ko je ministar vanjskih (inostranih ) poslova? Srbin iz RS, Crnadak iz Saveza za promjene. To boli papapnku. Kada je predsjednik Vijeća ministara (Vlade BiH) bio mali Špirić, a veliki lopov onda nije bilo problema. Dok god bude ministara biće i vlada. Dok je svijeta biće i papaka. A to što Vučić (za koga je na nekom predizbornom skupu u Beogradu Mile "glavni baja" rekao da je pobačaj) došao u državu Bosnu i Hercegovinu, a zaobišao entitet brate BOLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIII
cvijo pisnem ti se na rame....
Kaze mi prijatelj eno Duduka zaljevaju vodom zbog zajednickog sastanka. Zeljka sve vise nebitni. I broj komentara ti na to ukazuje. Za tvoju informaciju nisu zajednicke institucije vec institucije BiH.
Kaze mi prijatelj eno Duduka zaljevaju vodom zbog zajednickog sastanka. Zeljka sve vise nebitni. I broj komentara ti na to ukazuje. Za tvoju informaciju nisu zajednicke institucije vec institucije BiH.
zeljka je ruzna fuxa...
nemaš ni ti pi*ku pa se opet vodis kao žensko!
Spodobo jedna,suti i gledaj svoja posla
Sto Sarajevo i Beograd vise saradjuju i bolje funkcionisu, to ce dodikovci vise skicati u prazno. Prema tome, drzave Bosna i Hercegovina i Srbija, da grade sto moguce bolje odnose, sto vise poslovne saradnje, ekonomije, susreta, prevazici proslost i isticati prijateljstvo, ovim jadnicima iz RS, nema goreg udarca!
Sta je, stoko, nisu tebe pozvali na druzenje??
Ne zna "baja!" ni ući u hotel "Evropu" na prijem. Možeš misliti kolko mu je daleka Evropa. Ima on Ruse sa malim i velikim "K". Ovo "K" mislim na kredite, ni na šta drugo nisam asocirao. I DOBIĆE ON, VJEŠT JE, IMA PRIČU, I MALI A BOGA MI I VELIKI "K".
ahahahah ovo dodickovi pašče sad i laje isto kao gazda :)