Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugovanje Vlade prema zeljeznicama?????Ja koliko znam zeljeznice su svake godine u gubitcima 60-tak miliona maraka prvenstveno zbog slabog vođenja,viška radnika vecinom zaposlena po rodbinskim vezama.Najvise mi se gadite upravo vi zeljeznicari koji bi za svoj nerad dobijate tolike place na racun budzeta.
sto niste blokirali kad vam je brankvoc bio direktor, olosu izdajnicki.
a kada smo vam trebali niste tako govoril http://www.klix.ba/vijesti/bih/zeljeznicari-sami-odrzavaju-privredni-sistem-u-bih/120207162
tolko su profitabilni,SDA ih morala na državnu sisu stavit(budžet) i sad vozaju višemilionski voz po 20 km izanđale pruge i još postavljaju uslove i prijete!? banana država....
PREPORUKA OVDASNJOJ BH ZELJEZNICKOJ BAGRI.. NAJBOLJE BI BILO DA NAS NJEMCI KUPE I DA SREDE STVARI U OVOJ *J* *E* *B* *E* *N* *O* *J* DRZAVI ;)
sta su koji k kupovali ovaj voz?? lafo moze do 170 na sat hahaha a kod nas ne ide preko 60 - 70 nigdje od sarajeva do mostara. vecinom 50 na sat. i uvijek kasni.
Hoćete ih zay.eb.ati što ćete blokirati željeznički saobračaj hehehe. Predsjednik vlade se i onako već odavno ne vozi iz Konjica do Sarajeva i obratno.To je radio u studentskim danima, a sada se vozi u audiju i kako pišu novine ima gdje spavati i u Sarajevu. Nije neki komfor al\' i to bolje nego se prašiti po prljavim vagonima.
za \"istok\" da kupili smo ga od Hrvatske
Kakav je ovo voz?? Brzi za Budimpeštu izgleda kao malo veći tramvaj!
Krajnje je vrijeme da se otkačimo od socijalističkog sistema razmišljanja i da se konačno nastavi sa procesom privatizacije i da se taj proces privede kraju. Pa ljudi dragi hoćemoli se ikada priključiti normalnom svijetu u kojem vlada slobodna tržišna ekonomija. Sa ovim državnim firmama propašćemo totalno. Nije valjda da se sada čeka povrat kredita za MMF pa da se počnu prodavati sve te firme da bi se vratili krediti?????
SAMO STRAJKUJTE, RIJESITI NISTA NECETE, JER SU NESPOSOBNE I ZELJEZNICE F BiH I POLITICARI. NE ZNA SE KO JE GORI !!!
a sta je s GRAS-om? pokupio lovu za karte a ne voze, navodno nema goriva sramota!!!
Kad medjunarodn voz uđe u stanicu Maglaj izađu četiri pregledača kola iz stanicne zgrade i svaki po jedan točak klepne čekićem jer ne stigne vise, jer voz stoji 20sec, pa se pitam čemu oni služe da pet puta dnevno docekaju 5 vozova po 30sec, koliko je to posla za njih. Nek otpuste višak ko i sve firme, pa nec ebiti u kolapsu.
Sjedim ja i sva moja porodica u ovoj profitabilnoj firmi 20 godina. Nikada nista nisam radio, ni na poso redovno dolazi, koristio GO po dva tri puta i dobijao dobru platu. Opet cu glasati za s.da i s.zabih, jer sam posto i direk-tor sa osnovnom. Idalje cu ljuljat vagone ko da idu.
bosna ima buducnost hihihihihihi
P.r.o.p.a.l.i da.b.og.da b.a.g.r.o neradnička, i vi i gras i svaka druga državna firma koja samo i isključivo \"in.st.al.ir.a\" le.zi.hlje.bov.iće i NK radnike u m.a.s.a.m.a, a nigdje obrazovana i spremna mladog u istima! SVE PRIVATIZIRATI, SVE!!!
od Hrvata VOZ a od PLOCA QRCINA isto tako i od ostatka HRVACKE !!!