Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lobisti koji rade na prevozu robe sa kamionima, sa domaćim izdajnicima i lopovima su uništili željeznicu BiH. (posebno SDA) A od željeznice neće biti ništa dok se ne pobije ova sedmorka ili dok neko drugi ne dođe na vlast i ne pozatvara i oduzme lopovlukom stečena bogatstva fašističke lopovske vladajuće sedmorke (SDA, HDZ, HDZ1990, SNSD, SDS, SBIH, SBBiH) Ovi gore su največa kriminalna organizacija na teritoriji EU.... Haj što su kriminalci već su neprijatelji svoga naroda !
Kad im kadrovi SDA stranke vrate sve sto su pokrali bit ce u plusu. Imat ce i priliv sretstava..
Zeljeznice su nazalost jedna od kompanija cije je dugovanje rezultat lose dugogodisnje vlasti SDA stranke koja je svoje kadrove obezbjedila sa njihovih racuna.
Ovo je sramotno na šta su doveli željeznice BiH, umjesto da nam budu ponos, da je ljepota vozom putovati...
Svi znamo da je SDA svojim pljačkanjem uništila ŽFBIH
Bakire skini naočare i pogledaj šta si ti i tvoji retardusi ljudima učinili! Uništili ste sve, bando jedna! Žao mi radnika koji ispaštaju, al sve treba procesuirat i tražit nazad silne pare koje su im pokradene!
Imamo najlosije Tuzilastvo na svijetu, toliko se lopovluka desilo u Zeljeznicama zadnjih 15-tak godina i niko nije do sad kaznjen.
Pravnih fakulteta i pravnika na svakom cosku :) Strasni smo
A oni koji su 20 g unistavali Zeljeznice hodaju dignute glave,slobodni,a pravosudne isntutucije koju su pod kapom SDA se prave da to ne vide,tj stite kriminalce koji dolaze iz istih redova.Njaveca korupcija u drzavi je u pravosudju.
Ma ne, nisu oni... :D neko je drugi, sad ce sav teret da padne na aktuelnu vladajucu strukturu...
kako me ova vjest ne cudi toliko.
U ovoj drzavi sve sto propada su razlog dugovi, za koje se mozemo zahvaliti prosloj nesposobnoj vlasti.