Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je i našim političarima a i strancima stalo do bilo čega a ne pranja para onda bih tih 100000KM potrošili na ustanove za socijalni rad pa bi smanjili broj naše jadne djece koja misli da je huliganstvo na stadionima super stvar! I da ko fol sve je demokratija a zašto onda hoće nas u EU kad nismo imali nikakav referendum da glasamo o tome a i jasno se vidi iz svih ovih komentara da ne želimo.
Aman sve zemlje prijatelji, Holandija, Velika Britanija i druga klapa. Još samo fali Francuska. Kako god, daBogda mi nikada ne vidili EU i daBogda ne zavisili niotkoga već samo od svog rada. Amin. EU je zlo i samo zlo.
Učenje na daljinu?? Ima i jedan alternativac što lijeći na daljinu. Mi u administraciji jedva dočekamo da zvoni kraj radnog vremena e još ćemo se đabe zaye.bavati sa nekakvim kursovima.Ako nam to plate kao honorar onda je u redu.Neznamo previše ni o našoj zemlji a da ućimo o EU.
Ja bih vise volio da ucim o e-learning kursevima vezanih za socijalizam :)
E moj Commi. Ljudi su ostali bez pola porodice ni krivi ni dužni a najmanje oni koji su se bavili politikom. Živote su izgubili oni koji su se našli na putu hordama željnih tuđe krvi. I niko se nije borio za nezavisnost od Yugoslavije nego su se borili protiv srpske agresije i onih koji su Yugoslaviju smatrali Srbijom . Tačno je da zlatnih kašika nema nigdje ali dobre su i ove Kineske kad se ima šta jesti.
sarajevo-x.com obmanjujete javnost. Idite na stranicu www.dei.gov.ba i kliknite na E-learning kursevi - i nema ništa, link se ne otvara. Pristup je moguć samo za službenike. OVO JE SRAMOTA, SVI ZAINTERESIRANI NEMAJU PRAVO
vid guzve i interesa hahahahahaha
cista ubleha, pranje donatorskih para. prije su to radile nvo, sada to radi dei. ako ovdje samo jedna osoba nauci eng. na daljinu - ja cu joj sama dati 100000 maraka
ja sam se vozo u najboljem mercedesu na planeti, imao licne bunkere, jahtu i pedesetak dvoraca..... kakav kapitalizam, vi ste za mene misevi :D
I meni je gazda Hans govorio prvi put kad sam probao da pazim na zube jer mu to kvari uzitak i vremenom sam naucio...
tako balkančine ućite od pametnijeih od vas i vaših kmunjara ućite pa će bit i đipova
ne radi link za e-learning. a, idiota...
Koji ce im vrag, nek im samo reknu da im je pao sistem isto kao u nas kad ih stoka zvana narod ceka u redu.
Aha :) samo sto link do e-kurseva ne radi.
JAO BAS VAM HVALA...JEDVA CEKAM...DA SE UPISEM I DA POCNEM DA UCIM...YUPIIIIIIIIIII RADUJEM SE!!!!!!!!!!