Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu, nemojte generalizovati i sa zločincima porediti jedan cijeli narod. Prema ovim komentarima gore ipak ispada da je generalizovanje opravdano. Dok god svako brani svog zločinca znaći da je to i on sam. Smrt fašizmu sloboda BIH.
A jeli stoje iza Cace,Nasera Orica ,Cele i drugih heroja
koji su ovi muhamedanci limfni cvorovi da je to strasno! srbi srbima prave kuce,sta te gabore azijatske interesuje!
Eh, da znate, koje su pare BiH i međunarodni donatori nadavali za taj \"povratak po aneksu 7\", za iste su se mogla do sad izgraditi 3 autoputa od mora do Save. A ovako, svi hapaju i super im. Ponekoj nani ili dedi se popravi krović, omalteriše jedna prostorija da ima gdje boravit i to je to. Ostalo lopovi raznesoše. Insistiranje na povratku i Anexu 7 je super biznis. To je Silajdžić prvi još davno skonto.
ma vama izgleda nije bilo dovoljno qrca, pa hocete još
Još jedan dokaz islamofobije. Mislite da se ovakve stvari mogu dešavati bez dogovora sa \"Evropom\"? Tako ti i treba bošnjo glupi. NIkada nećemo tobe doći... Stoka shiptarska i dalje radi na iskorjenjivanju bošnjaka.
Ma vi zene \"Zrtve rata\" D.R.K.A.T.E K.U.R.A.C. KAO I OBICNO...JER SU ZA VAS SAMO SRBI I HRVATI CINILI ZLOCINE, ZATO VASA ORGANIZAIJA BI TREBALA DA SE ZOVE \"HANYME ZRTVE RATA\"...PROVIDNA VAM MINDERASKA IGRA...
JADNE ZENE ! IZGLEDA DA IM JE NEKO UVALIO DROGU MJESTO KAFE PA SVASTA BULAZNE.
a ja sam ti iza maa.meee Bosna Bosancima!!!!
Kako ne stoji, naravno da stoji. Ili su se oni u Dobrovoljačkoj, na Uzdolu i na sto drugih mjesta gdje je Armija RBiH činila zločine sami po.u.b.i.j.a.l.i??? 24 posto je uvijek iza svojih zločinaca, bar to je jasno ko dan.