Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ste para "maznuli" iz buđeta svih nivoa, stidite se spomen obilježja na tom mjestu...
Kritetrij za top komentar na klixu, 1.Popljuvati Armiju BiH, Aliju, Bosnu, i sve vezano za odbranu BiH 2.Teorije zavjere pricati o tome kako je Alija prodao Srebrenicu, bombardovao Markale itd 3.Optuziti doktore s klinickog da svjesno UBIHAJU ljude sve ovo u reziji redakcije koja pumpa lajkove gdje njima odgovara
@MostaracOdDo Ma nemaju svojih portala gdje mogu komentarisati u svojim RS i HRHB, pa onda ovdje po sarajevskom portalu laju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sta ste bolan odbranili????????
Vidi brate, svako mora svoju mitologiju odrzavati na zivotu, evo.ovaj dole s spominje oluju, i to je tacno, da nije bilo oluje ne bi bilo ni bosne, ali onda imas i amerikance koji su aminovali oluju, koji su bombardovali cr.nicke polozaje, koji su zabranili upottebu teskog naoruzanja i na kraju zaustavili rat. Ali necemo o tome, mi cemo da pricamo o jednom trenutku u ratu kad smo "pobjedili". 😂
Ovo je dan kad su islamizirani Srbi pobili ufacene vojnike Jugo vojske i pobili ih u neposrednoj blizini, i nis vise. I nitko nije odgovarao. Ova vojska za razliku od one koja je napadala i razarala na Vukovar, nije tu dosla i napala. Znaci pofatali vojnike koji su sluziili vojni rok, poubijali ih i od toga prave pobjedu. Mi u Hrvatskoj smo sve vojnike iz kasarni, koji su se predali, vratili kuci, a ovi ih pobili, i to slave kao pobjedu. Mati mila. Njihova mitomanija prevazilazi ove sumare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tad je alija ucio sina kako biti komadantbtrezorske brigade
Genocidni danas u punom teoretsko-zavjerničkom pogonu, mnogi se pokušavaju pretvarati da su Bošnjaci i na to dobiju lajkove od Šimićevih i četvorkaških botova, jedan govori da je ARBIH trebala kao poraziti JNA jer je kao imala ljudstvo, drugi ga ohrabruje i govori da su Bošnjaci ti koji su imali sve haha, bježanje u teorije zavjere je način da se opravda što su u ratu jedino herojstvo iskazali nad civilima.
A mora se od muke i ovo reci. Tri i po godine sam bio na frontu u Sarajevu. Nigdje mi nismo napredovali i jedva smo sacuvali i onaj uzi dio grada. I da MIlosevic u Dejtonu nije POKLONIO urbani dio Sarajeva Aliji, ko zna kako bi sve to danas izgledalo. Komotno mozemo reci da bi SDA, koja nas je dobrim dijelom i uvalilla u sveto trebala dic spomenik svom "neprijatelju" Milosevicu. Jadno, ali TACNO.
Al mi tareš istinu i činjenice brete.
Samo historija pokaye pravo stanje stvari. Prije nego je izbio rat, Izetbegovic i SDA odbili su prijedlog da BiH bude u sastavu skracene federacije kao unitarna republika. Nakon toga je potpisao vojni pakt sa Tudjmanom i Hrvatskom protiv Srba. Reyultata rata: BiH podijeljena na dva entiteta , a unutar Federacija i na etnicke kantone. Eto tako stoje stvari. Katastrofalna politika.
zelene beretke, k'o u americkim filmovima. bolje da su se zvali zeleni fesovi ili ljubicasti turbani. ostavite amerima njihovo.
Vidi Svrakica lopova
Priče partizanke.
Gledan na N1, Švrakić daje izjavu...priljepak, koji kroz Zelene beretke dobija legitimitet da legalno pljačka...fuj.
Dan kada se savezna vojska JNA stavila na Cetnicku stranu
Alijini mali wanabe fajteri.Treba im posjetiti kuce, vidjeti imaju li paaara oni i njihova djeca i ODAKLE IM.Ubice nevinih su medju ovom bagrom.Zasto Srbija optuzuje pogresne ljude?
Al se pripita fukara raspištoljila. Ne pije se uz Ramazan vino.
Al se pripita fukara raspištoljila. Ne pije se uz Ramazan vino.
Nikad Sarajevo nije napadnuto ozbiljnom vojnom silom, osim u dva slučaja. To su brdo "Žuč" i Otes. Žuč je napadnuta svim raspoloživim oružijima i oruđima od haubica,tenkova , minobacača, vbrova iz sela Petrovići i Miljevići, sve osim avijacije. Najžešća bitka koju smo izgubili je svakako napad na Otes, tenkovski artiljerisjski napad sa stotinama hiljada granata i raketa da bi napokon ispod nadvožnjaka u Pejtonu ušao u Otes tenkovski bataljon iz Lukavice.
taj famozni 2. maj proglašen je napadom na predsjedništvo a u stvari su dva kamiona sa oko 30-40 vojnika iz obezbjeđenja krenuli prema 2. vojnoj oblasti da je zaštite jer je jna još bila u gradu. Oko predsjedništva su bile sve kriminalne grupe grada sarajeva od Juke, Bajramovića i sličnih jer u ratu oni prvi promole nos . Nakon 2. maja osim Bajramovića i 2. samostalnog bataljona svi su otvorili kafiće i povukli se iz rata ili kao Topa otišli vani.
Zahvaljući generalu Kukanjcu i njegovom upornom odbijanju da se sve efektive JNA stave pod komandu SDS-a grad nije okupiran iako je to bilo veoma lahko izvesti još u martu i aprilu. Efektive JNA su bile tolike na razini dva korpusa do zuba naoružanih tehnikom i mladom vojskom iz skoro svih dijelova Jugoslavije, osim Slovenije i Hrvatske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alici, rodjene Sarajlije.