Komentari (395)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izasli za kriminalca a nisu za ostale. sto nisu izasli za zlatnog ljiljana sto je uhapsen prosle godine pa pusten kuci jer nema dokaza ni za sta.
@BW1 Gulio krompir :)
@makarska Bio sef kabineta kogd Borisa, a kad je Boris smijenjen demobilisao se. Sta znaju Svrakici? Oni su u maju 92. napustili BiH i sad se busaju da su ratovali. Zelene beretke su dale potvrdu Gasijevoj sestri da je bila organizator otpora 1991. A tada je imala 13 godina. Toliko o kredibilnosti Zelenaskih beretki.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad se hapse Generali i komadanti ARBIH svi političari šute a kad se hapsi između njih neko onda " Zelene Beretke " protestvuju!? Ko ovdje koga pravi budalom !! Sva ova poslije ratna udruženja boraca nemaju veze s pravim borcima. Ne nasjedajte ljudi.
i svrakic sandzaklija kao radonjica, ma sve rumunsko sandzacka posla
Za male pare se prodajete! ccc..
Ajoj
Hahaha Fahro borac, jeste jeste, služio je najbolje kafe - linije i bojnog polja očima on vidio nije.... ne ponižavajte prave borce ove države, šehidske porodice, zlatne ljiljane.... Za nas je najsigurnije da je on iza rešetaka, dojučer je on kumovao sa Keljmendijem.... a sad odjednom ispade da je borac.... El Bake njemu fino reče: "Ja ti Fahro govorim da idemo pošteno, a ti po svom...."
Hahahaaaha, jeste vala bas, borac s prve linije...inace naoruzan tacnom! Ne brukajte se beretke zbog tog misa, ne spadajte na te grane
Naoružan tacnom hahahahahahahahahahahahaha :'D
nemojte mi shvrakicha dirat!! čoheku slava malo udarila u glavu, prolazno!
Čuj plažu tajkun ima u sarajevu samo more nema.
I vi ste mi pali u očima zbog ovog, ajde nam recite koliko ste para za ovo donili? SRAMOTA! http://bosnjaci.agency/jednu-kracu-decko-hrabre-bosanke-vise-doprinjele-odbrani-rbih-nego-ratni-kafe-kuhar-radoncic/
što se svrakici slihtaju radoncicu,joj što nemogu na rende kora
Molim doticnog Svrakica da nam objasni gdje se to on borio i za koga
PRAVI BORCI ARMIJE BIH, PATRIOTSKA LIGA I RVI ORGANIZUJTE PROTESTE protiv Švrakića i njegovih Zelenih Beretki. Svaki pošteni pripadnik udruženja Zelenih Beretki ni za kakve pare ne bi trebao izaći na ove proteste. Zar mogu dopustiti da jedna MRCINA od čovjeka, zvana Emin Švrakić vrijeđa sve one poštene borce što leže po šehidskim mezarjima po cijeloj BiH , demobilisane borce Armije BiH koji žive na socijali kao i ratne vojne invalide, zarad jedne JOŠ VEĆE MRCINE I NARKO BOSSA ,zvanog ŠĆEPO!
A gdje ste bili kada su manje bogatim i uticajnim borcima činili nepravde koji su za razliku od "Fahra" malo više povukli u ratu ? Kakva moralna bijeda i nedostatak ljudskosti ultra patriota Švrakića...
Dragi Bože...Čuo sam da sve vidiš. Da sve znaš. I da si svemoćan čak...Pa sam mislio, de me pogledaj još jednom malo bolje. Vidi bolan kakav sam, sav pošten i nikakav, željan svega, sjeban i bez posla, kulturan i vaspitan i nimalo zloban...Pa mi malo dosadilo. Hajde reko da te upitam da se ćoramo malo, da mi daš ovo još godinica što mi je ostalo da IMAM, pa koliko god treba da vratim u džehenemu zauzvrat, odradiću ja to matere mi, nikad ti neću usta više otvorit...Samo uzmeš od ovih što imaju...
bruka, velika bruka, daleko smo dogurali da kriminalcima organizujemo protest podrške...
Kad su ga u ratu na Alipasinom uhvatili da ga angazuju u vojsci,pravdao se da nije BiH drzavljanin i vadio crnogorske papire?!FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!