Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znas kako to ide....svake godine pricaju \"prelomna\" onda se to zaboravi, pa ce opet jedan Smaja 2013 reci isto...Nista ovde nije prelomno vec vijekovima. U tome je problem.
Zar i ova? :) Lani isto bila prelomna pa se ništa ne prelomi.
SVAKA CAST ZEKERIJAH...!!! POZDRAV...!!!
u ime naroda komentarist,koto smije da vrijedja cjelokupni narod bih koji tvrdi sto post da bosna ne valja, narode smiritese nikad ona nece naput toliko ste vas ta tri naroda slozni da bih nema sanse,bravo narode.
kako bise to prevelo na tri jezika da ljudi znaju sta to znaci prelomna, to bi znacilo nesto prelomiti,ali pazi samo na tri dijela plus abdiceva dinastia, Ura Ura wier sind da.
Bosnjak ili mis od insana se nece nikad pobuniti jer mu je lakse metar u gujCu gurnut nego milimetar u glavu. Ovca osta ovca ciji je najveci domet SDA.SDA = siromastvo,korumpirano sudstvo ,policija,kriminal,pljacka,amir pasic faco,zijad turkovic, majmun piljar koji j.ebu djete policajcu dobar haver juniora Izmetbegovica i itd. Moze se nabrajat do ujutro ovako a narod nek suti i kuka.
Je li nas gospodine Smajicću svjesno ili nesvjesno guraš u ovo: http://www.youtube.com/watch?v=E-uo07FiuHY http://www.youtube.com/watch?v=ZRAatk_p5bM http://www.youtube.com/watch?v=q72kRvbXyh4&feature=related
Jel\' to isti racun sto smo i mi ucili u skoli? Ha, Smajkicu?
toliko nam je lose, na ulicu ne mogu izaci od protesta evo
Gospodine Smajic, Odakle vi znate kada ce biti prihvacena kandidatura BiH za clanstvo EU? Molim vas recite u kojem svosjtvu i statusu govorite? Jeste li Vi mozda zaposleni ili na bilo koji drugi nacin angazovani u strukturama EU? Ovo je sve po principu rekla-kazala, a to i svi mi znamo, i zato nam ne treba nikakav \"analiticar\" da tumaci sumornu (bh.) stvarnost.
Sad svi glume znalce i experte.Svaka je godina prijelomna,i narod jedva zivi. Posla nema,zdravstvo ispod nule,najkorumpiranija drzava na svijetu,raspadnuta na 2 entiteta i bezbroj kantona,i svaki kanton ima svoje zakone,nacionalista nigdje vise nego u BiH....U BIH je svaka godina patnja.
Zivot u ovakvoj BiH za 80% gradjana nije dostojan zivljenja i neka se prelama koliko god hoce gore od ovoga biti nemoze.
prvi put si ostao na 24%,mozda drugi zavrsis u turskoj heheheheh
Haj ba Smaja ne rise ti se uhljebio u Briselu pa palamudiš okolo nemoj se ti brinut znamo mi šta radit ovaj put sa krstašima ima da ih poderemo kao beba zvečku.
Na zalost BiH je prelomljena davno, na dva dijela ocito, ali sve ide u pravcu loma i na treci dio.. To je REALNOST. Nisam za to, volio bih jedinstvenu drzavu, ali i nfantilnost nasih politicara dovela je do ovakvog stanja Dvije trecine Bosne, NE VOLI Bosnu, to je realnost i sa tim treba ici dalje na konacnom putu ulaska u EU. To je jedini spas. Ali KAKO pored ovakvih Bosnjackih politicara, te analogno njima Srpskih i Hrvatskih predstavnika vlasti. Sve ovo je INAT POLITIKA. Primitivizam. Ali sta cemo, valja nam se nositi s tim, dok se ne pojavi dovoljan broj NORMALNIH istomisljenika, koji bi predstavljali KRITICNU MASU i pomeli ovu politicku BAGRU na sve tri strane.. Ovo sto je sad na politickoj sceni u BiH je: F U J.. !!!!!!!
poznajem tipa koji kad bi htio da glumi pametnog zauzimao istu ovu pozu, i \"blehne ko tele u sarena vrata\". to je ujedno i misljenje koje imam o analiticaru.
Miroslav Pilj kaze da ovaj Zekerijak nema blage veze sa zivotom!