Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno da je ovima na klixu zacudo da jedan ministar plati kaznu.Treba da bude jos cudnije sto se covjek voza privatnim automobilom,ne trosi drzavne pare..
Raduju me dvije stvari sto se tice ove vijesti koja po meni i nije trebala biti objavljena ali eto, i to: 1. ministar dolazi na sastanak sa svojim automobilom a ne sa sluzbenim, i ne trosi gorivo koje bi mi platili, a pod 2. Policija radi svoj posao!
I nek su makar napomenuli da je cijelo vrijeme na terenu s ljudima, da ne bude da su svi hodajuce zlo i da niko ne valja.
mozda mozes parkirati gdje hoces u FBIH i RS ali bogami u Brcko Distriktu ne mozes hahaha
Ne vidim u čemu je problem,pa i on je samo čovjek od krvi i mesa
Ti policijaci treba da nose lopate i da ciste a ne da pisu kazne danas. A naravno da sam saglasan da svi treba da smo jednaki pred zakonom.
A da se ti malo uhvatiš lopate umjesto klix-a? Nije policija komunalno preduzeće...
covjek navikao na bezvlasce u sarajevu.
Parkirao, dobio kaznu, pristao da plati. Ko smije Mili i Bakiru da napiše kaznu?
I on je obicni gradjanin. Zasto mu ne bi napisali? Nije hitna pomoc ili pod rotacijama?
Kako je ovo vijest, al hajd vec kad je u ovom momentu goruca tema mogu i ja ispricati svoje. Dobio sam kaznu parkirajuci na mjesto rezervisano za taksiste. Policija je radila svoj posao i ja sam platio kaznu odmah.
Napisana jeste, a da li će biti plaćena?
Novinari i "novinarčići" treba da se "dignu" kako u ovom momentu pomoći narodu, svojoj zajednici, pokušavati otkočiti neke blokade itd.... Treba obasipati pitanjima Vijeće ministara ali i druge nadležne zašto npr. stoje kamioni sa humanitarnom pomoću na GP Orašje, kako javljaju neki mediji.... Otiđi, slikaj, dokumentuj, zovi Bevandu i svakoga živoga, pitaj "ZAŠTO SPAVAJU"? Pohvali one koji RADE! Svaka čast i respect onoj mladoj novinarki TV BN, koja je Dodika jednostavno "izbacila iz cipela"....
Svaka čast policajcu. Zakon je za sve isti a koga boli k... što je krkan parkirao gdje ne treba.
jbt Drzave kad je vijest da je politiar dobio kaznu ooooooooo Somalijo dodzi spasi nas
pravna drzava :D
Stvarno se nekad pitam ko radi na ovom klixu ... takvo stanje u drzavi, toliko vijesti, a oni kaznu za parkiranje stavljaju kao udarnu vijest ...
I sta sad klix zeli da kaze s ovim textom??? Kao da ce ministar osiromasiti ako plati 40 KM kazne. Radio svoj posao, nepropisno parkirao i platio kaznu. Mnogima se to slicno desava!
Samo u nasoj nenormalnoj drzavi ovo moze biti vijest za naslovnice. Svuda drugo ovo nije nikakva vijest.
ko ti dade vozacku :)