Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Cola, lijepe rijeci upucene nasem Kemici
Čola je bio Kemi više od brata!
Posto su odgovori na komentare clos, super vjeverice sve si u pravu a ja sam dovoljno star da se sjecam. Medjutim i Cola stari i kao svi koji stare, vracaju se korijenima. Ovih dana Zdravko nije mogao pobjeci od svog djetinjstva niti prvih uspjeha u rodnom gradu do lansmana skoro evropske zvijezde. I Neda danas lijepo "zbori". A utrkivali su se ko ce pogodnije "lajati" za javnost agresorske drzave. Za moju raju je 5 dana zalosti. Tako da ne bih sirio, duljio, trunio. Ima Hag i oni sto lovu klepaju utvrdjujici dobrotu sto snadje 200 familija u svakoj vukojebini poslije raspada.
Citat ovog, satro,novinarcica, ne odgovara originalu?! Tako je blijed, da je izgubio smisao Colicevog govora u NP, kojeg Cola nije izvadio iz dzepa nego iz duse, spontano izjavio. Aferim Cola, rajo sarajevskaa.
Prijatelji se nikada ne zaboravljaju.
fakat je dingospo Čola
čOLIĆU TEBI SVAKA ČAST! ISKREN SI, ŠTO JE RIJETKOST. JA IPAK KEMALA NE BIH ZA BRATA.
Naj vise ste ih " voljeli " kao bracu kada ste pobjegli iz Sarajeva i BiH. Hajde, ne kakite vi pjevaci koji volite BiH i Sarajevo samo kada treba doci i pokupiti kajmak na koncertima. Zrrraaaavooooo. Cola ne rise
.....šta reći još?ovako samo brat o bratu govori.i jesu braća!
Zahvaljujući velikom vođi i stranci,borio sam se u ratu i ostao živjeti ovdje.Na komemoraciju im neću ići.Tebe Čola,Kemo nije zahebo,al ovi mene jesu.
Nema veze,evo za dodatak jedan lajk.
Lijepe riječi Čola, ali ja bi ih cijenio još više da si 92 ostao sa Kemom i prijateljima u svom grdu...
@luna glupo ti je poređenje....Prvo, Dino je patriota i voli ovu zemlju.Raspitaj se malo, a ja iz ličnog iskustva znam koliko je Dino pomagao za vrijeme rata a i sada.
jeste pomagao ko hanka paldum, bogatili se na tudjoj nesreci tj piletini koja je bila namijenjena gladnom sarajevu. on je jednostavno nula od covjeka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...sad, šta veli čaršija? ...čujmo...
čaršija is night
Lijepo je doc u svoju Carsiju...Ali neki ne mogu,tzv. Mudogrizi,pun ih portal