Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedna glupost u nizu. Ko kad ovdje nema Ateista, Jevreja, Katolika itd. Sta fali da ne idu ni na vjeronauku ni na historiju religiju? Oni koji idu imaju veci prosijek, a oni koji ne idu imaju manje casova... meni je to fer. (y)
Da li to znaci da cete izbaciti vjeronauku, kojom se djeca multietnicki i tolerantno dijele po vjeroispojesti? Naravno da ne znaci, to je bogom dano i to se ne smije dirati.
Kad bi ovako bilo i u I.Sarajevu :)
Niste pročitali/le pažljivo. Caka je u tome da djeca koja ne žele da prisustvuju vjeronauci, dobijaju još jednu varijantu izbora, a ne da se dodaje novi predmet, pored postojećih.. Odnosno biraju između vjeronauke, kulture religija i ovog novog predmeta, da bi svi učenici imali jednak broj predmeta i da bi se uredilo utvrđivanje prosjeka ocjena.. jer su u prošlosti djeca koja nisu učila vjeronauku imala predmet manje i samim tim stvarao se poremećaj kod računanja prosjeka ocjena.
samo li izmisljaju gluposti
staaaaa,jos predmeta,ouuu mineeeeeeee
Dobra stvar, ako ista treba ovoj djeci, onda anger management.