Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to samo nasi politicari mogu ... prvo donjeti zakon o \"zastiti zivotinja\" a tek onda razmisljati o azilu o kojem se ne mogu dogovoriti godinama .... sad je vrijeme da donesu zakon zastitu ljudi od zovotinja XD hahahaha XD
Drzava kao i u svemu polupala loncice. Kad bude popis stanovnistva obavezno neka popisivaci ponesu cip koji ce ubrizgati kucnom ljubimcu i zakon kjim ga obavezuje da se brine o njemu ili u protivnom neka snosi drakonske posljedice. Ali, ovo je Bosna ccccc.
da bi se dodvorili Evropskoj uniji parlament donosi zakon o zaštiti zivotinja.Taj zakon obavezuje sve općine da prave azile ,a što je nemoguce zbog finansijske nemoci općina.To pitanje moraju rješavati kantoni ili drzava(ako je ima)
Aw-mjau beru velke pare sve sami neradnici i sad preko te organizacije ubiru novac boli njih djon sto su scenad na ulici ko fol vole ih stite ih pa ta sterilizacija k...re..te..ni ne znaci nista jer ne mogu se razmnozavat ali stete ce za tih 4 5 godina nanjeti duplo za kolko im se prognozira da ce im se smanjiti broj....neki dan idem i ne samo taj dan nego par dana zaredom u kupovinu kad neki se prisunja ja kontao nece nista kad otvori iz cista mira usta oce zagristi nogu j...e..bo sam mu sve odmah od sad ih udaram eto nek zna aw-mjau kad ti prenese kakvu bolescuru kasno je traziti neku pravdu na vrijeme sprijecit vi i vase nausnice samo p.e.re...te pare ccc
nerazumijem zasto pustaju zivotinje da setaju ulicama ,gdje su sintori?
Dok vi saberete novac za prihvatilišta i sve oko toga,mislim da će bit kasno. Mislim da je i sad kasno.