Bjelašnicu treba doživjeti i ljeti
0
Zbogom more, odoh u planine!
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sav seljakluk ode na zrce....odoh ja na ustipke s kajmakom
Kako je prelijepa ova nasa Bosna
Dorat ti je ti vec bolje znas da ti ja ne govorim hahahahaha!!!!!! Mozda sam je cak i jahao ..hahahaha!!!!!!!
BORAT-DORAT(konj)!!!...Hahahahahahhaha
Kad sad \"gradjani\" nagrnu na Bijelu i ostale planine unistiti ce i ono malo normalne Bosne sto je do sada prezivjelo. Moj prijedlog, napravite zid, 50m visok, oko ovih planinskih rajeva da nas \"civilizirani\" balkanski covjek nema prilaza!!!
Ovaj degen sto je rekao na MORETU sigurno pripada ovim visiko-planinskim podrucijima. Raja mozda je fino ali je sigurno mrtvi papanluk. Nema kulture ni za lijeka....
ma vukojebina bio vidio. Ali ne bih propustio opet da odem
prelijepo.............predobar je teferic u Umoljanima
Muller se prije 27 godina skrhao na Bjelašnici i razbio glavu. Imao potres mozga. Da nije pao bio bi prvi, ovakoje bio drugi. Nije Henry Muller, nego... zaboravih mu ime. Uglavnom Muller pa kako god mu ime bilo.
JA VOLIM GUČU, IDEM DA SE RAZVALIM K\'O KARAMBOLKA !
MRZIM PLANINE! NEMA P.I.C.K.E U PLANINAMA! IDEM NA MORE!
PS: MOže i krstarenje na \'Oasis of the Sea\', ne bih se bunio.
More, planine ili nešto treće, meni je svejedno samo da je za dž. Ostalo ne dolazi u obzir, što je džaba i bogu je drago !
ma kad nisi umocio ovdje neses ni na moretu ba
@ dadada. Jos ako se sta umoci ne moze bolje onda. Ima i ovde na planini medvjedica i seljobera sa skijom u ustima, pa tako ne bi trebalo da je lose hahaha.
Hahahha sto ste ludi na planinu da idem pored mora hahahahah NIKAD!! Btw inace ne volim planine a pogotovo ne ljeti :D
Fotke su dobre ali Ima i ljepših prizora. Malo šume i pomalo dosadan reljef. Prenj i Čvrsnica su zakon :))))