Pod istim krovom
0
Zbogom Moonwalkeru!
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne rise bure
Kako te nije stid..i tvoj komentar ja prepisan iz prošlosedmičnog teksta jednih dnevnih novina susjedne nam države. Pa u kakvoj mi zemlji živimo???? Prvo novinari prepisuju, pa sad i komentari se đone...hahahah...svašta.
odlicno..svaka cast!
papak nepismeni!!!!!!!!!
A ti, papak, nauci koristiti tipku \"space\" pa se onda javi. znaš li gdje i kako se piše zarez?
Ti pricas o gramatickim greskama a ni sam ne znas pricati,ne kaze se gramaticki nego gramatickih gresaka,papak.
E ovo je tekst, a ne proljev koji pise Asim Beslija. Stav, \"ujed\", intelektualna sirina, informiranost o temi, obrazac kojim se moze pisati o svemu. Ukusno i citljivo.
upravo tako... clanak je fascinantan ... svaka cast gosp. Buriću.
Ahmede, bravo! najbolje sto dosad procitah na ovu temu!
@OK: potpisujem
\"O mrtvima sve najbolje.\" Na to mi lici ovaj tekst. A za to nema potrebe, jer MJ jeste bio najbolji. Toliko dobar i velik u onome sto je radio da i oni koji nisu voljeli njegovu muziku(!!!???),\"jer je svacija i nicija\", moraju priznati neuporedivost pojave i talenta MJ sa bilo kime u sowbussin. druge poovice 20.st. Bio je \"kompletan paket\": kvalitetan pisac tekstova, vrhunski interpretator i plesac, covjek koji je video prezentaciju svoje muzike digao na dotada nevidjenu razinu( a to je, uz njegov talent, moguce i ponajvise doprinijelo njegovoj globalnoj popularnosti). Bio je istinski prva globalna zvijezda, najpopularnija licnost planete, covjek koji je presao sve barijere, dobne, rasne, socijalne... Npr., mojoj je kcerci 14 g; Madonu smisliti ne moze. The Beatles, The R. Stones, ... nista, ali MJ je dio njenog (i njene generacije) \"tinejdzerskih snova\"... .
e, bogami da ne prepisa ovu zadnju rečenicu od nekog pametnog, ništa od teksta...
Buric prepisuje iz Jutarnjeg lista..I opet se petlja u stvari o kojima nema pojma. Covjek sveznalica..muzika, sport, film, politika, zdravstvo, skolstvo, OHR..o svemu on ima misljenje, i jos misli da je kompetentan. Buricu, ne prepisuj, ima nas koji citamo i nesto vise od avaza i oslobodjenja..Buricu, Buricu...
opet ova rugoba buric se javlja. apelujem da mu se ne stavlja slika. mozda se za ovu priliku pateticni papak buric mogao odluciti da barem stavi sliku mj. siguran sam da nikad nije slusao muziku covjeka o kojem pise - ovaj tekst je paradigma svega sto ovaj papak novinar radi - pise o stvarima o kojima pojma nema, a njegovi \"predmeti interesovanja\" su sve siri i siri poruka puricu - papcino mrs nazad u sloveniju i tamo probaj zivjei od svojih baljezgarija
Ovaj clanak je veci tribute Michaelu Jacksonu od cijele one ceremonije u Staples centru! Svaka Vam cast gospodine Buricu!