Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle godine, karte su bile 5 i 7 KM, al to ne bi bio gras kad ne bi na neki nacin dodatno iskoristio gradjane.
Nekada su sarajlije na Trebević išli žičarom GRAS-a po cijenini tramvajske karte. ali je to bilo vrijeme komunizma a ne terorizma.
@Baton® I kad stoka nije zivjela u gradu
@drugpovi.carice E, nekada je Tito naredio da sve ide u državnu kasu (i zato Tito nije ni valjao) a sada ovi titići narede u kasu 0 a u njihove džepove ide sve. Tako su nam Jusuframići i njegovi nasljednici pokrali GRAS, dalje ga krade ko stigne a narod koji ne radi, i ko radi plate nema, ko ima platu niska je, penzionei ionako umiru od gladi i hajde ti sada odvoji skoro 8 KM za povratnu kartu pa dok napraviš neki sendvić , to je već cifra za naše bijedne budžete, bože kazni lopove na vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel dzaba karta ako imam kupon? :D
Po naslovu ja mislio džabe