Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago Smrdima, oni ne moraju učiti jezik svojih pradjedova..
@siroki ti si bas nepismen,jednom napravis pogresku ispravis se i opet ne napises kako treba :)...pokusaj s turskim ;)
zdrastvujte druzja učite poruski
Aha, znamo mi turski, nas su poturcili, guz*** nas, radili nam sta su htjeli i sad rade sta hoce, i nama je bas drago. Volimo to pravo. :) Samo sto se vi brinete oko toga, to sto vama nije uspjelo jadovi jedni, to je druga stvar. A vidim ne mozete se odmaknuti od ove teme, sigurno biste i vi da i vas malo..
Ono što nije napravio Sulejman Veličanstveni napravile su turske serije, ušli su u duboko u evropu. Valjda su shvatili komunjare, srbi i hrvati kroz serije da su im turci puno blize od latino amerikanaca, španaca itd. Turska je bila svjetska velesila ona koja je ostavila duboke korijene u istoriji. U odnosu na hrvatsku i srbiju su velesila i vojna i ekonomska. Bolje turski nego ruski.
Velika je sramota je da vi bosnjaci sada ucite turski jezik! Ispada da ga vec ne znate!?
Bre,ucite taj jezik mozda ce vam ga neko priznati, ovaj bratski jezik bre niko vam ne priznaje kao bosnjacki,Bre jel tako Takolije bre.
... a samim tim i jezik ove nama bliske zemlje. Neka mi neko objasni kako je nama Bosancima i Hercegovcima Turska bliska zemlja, osim sto su nas za vrijeme njihove agresije nad BiH najblaze receno onemogucili u napretku pa za najmanje 500 godina! Pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima bez obzira na entitet,nacionalnost,vjeru,ili seksualno opredjeljenje!
JEDEM BRABONJKE
To ste Mujage trebali uciti davno kad ste se poturcavali....i ne uce Bosanci...vec BoSnjaci,Muslimani,turci.....kako li se vec vabe
Ovaj iz zap. hercegovne nece da uci turski jezik??? Boze sacuvaj sta kompleksi rade od ljudi. Znate valjda da su hrvati odbjeglo tursko pleme, pored toga imaju preko 50%, ne arijevske, nego AVARSKE krvi...genetski turci definitivno. Pogledajte im samo ta lica..Bosnjaci katolici iz Bosne im popravljau prosjek....a katolici iz hercegovne su romani/romi.
idu kurci, ispali im turci. :-)
Jedino Dolina Vukova valja i to je prava serija, jedino nju i gledam. Ovo ostalo to treba zabranit :D
idu turci, ispali im kurci.
turci uče njemački, a poturice turski.
@Siroki: turske sapunice su najgledanijie u Hrvatskoj. Kod vas Onur i Seherzada igraju u reklami za Konzum i bilo je vanredno stanje kada su njih dvoje dosli u Zagreb. \"Miteleuropa\" nema sta:)
Upali podjahkad history channel, eno baš sinoć bio odličan program o tome kako je Islamska Španija civilizirala Evropu, k tome još izmislila nauku, o tome kako je evropska Renesansa zapravo kopija Al Andalusa, o tome kako su evropski krščanski naučnici raspolagali u najboljem slučaju sa sto siromašnih knjiga, dočim je u tom trenu u svakoj kući u Španiji bilo barem duplo toliko, a u knjižnici u Kordovi 80.000 itd. itd. itd. itd. Jadniče, kako te samo žalim tako glupog, neobrazovanog i zadojenog fashizmom.