Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smetala vam je pokrivena zato sto nije bilo djeda mraza(samo da je baliyama nekako prisvojit tudje obicaje),eto vam sad ova.Ja sam za to da ona nastavi raditi.
Fuj, u ovoj nazovi državi i ovom gradu ama baš ništa ne funkcioniše niti ima smisla. Hajde sve do sada, pa se vade, bio rat (rat završio prije više od 20 godina) pa se vade na ovo pa na ono a u stvari ništa se ne stvara, ovo je zemlja bez perspektive gdje vlast, naša DOBRA, vlast isključivo aminuje poskupljenje struje i ostalog od čega hajruju a sirotinja sve dublje i dublje tone ali evo dogurali smo da nam se toliko vodi računa o dječici da ih truju kao mačiće. Pitam se da li postoji i jedan jedini nazovi političar, uglađeni, najedeni, napijeni, obezbijeđen za narednih 500 godina (finansijski) da nekada bar na 2 minuta sjedne i promisli kako nam ništa nisu uradili, ništastvorili, kako nas sdrozavaju sve više i više kako MI U STVARI OD NJIH NEMAMO NIŠTA.
Opet krivi vanzemaljci.
Ko je Gold Mignon d.o.o.?Tko/Ко је Голд Мигнон д.о.о.
Sjediste firme/tvrtke: Olimpijska bb Sarajevo 71000 Sarajevski kanton Bosna i Hercegovina Kontakt osoba: Telefon: 033/471-115 Telefax: 033/471-114 Mobitel:
Naziv subjekta: Gold Mignon d.o.o. Adresa (ulica i broj): Aleja Bosne Srebrene S-6 Poštanski broj: 71000 Mjesto: SARAJEVO Telefon(i): 033/471 114 033/741 115 Fax: 033/471 114
Ma ja ne mogu da vjerujem da nema još uvijek informacije o kojim se proizvodjachima radi. pa ima li iko informacije o tome.
Neko ce i odgovarat ali sve mislim da na najtanjem puca .Tako da ce linc past na nekog skladistara ili slicno.
Ja Lopovska posla neko je morao prodati i podvaliti robu sa istelim room trajanja i sad medij Daju in vrijere da sve to lijpo sakriju kako bi jadnog vozaca iLife kuharicu optuzili