Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće valjda riknut otac ga yebo ... !!!
Cuj psihicko stanje, da nije mozda poludio? Oh ne on je rodjen LUD!!!
U Hagu se prica da ga redovno deru one crncuge ratni zlocinci iz Ruande i Somalije.. Priznaj zlocin bijednice trazi oprost od prezivjelih dok jos ima zivota u tebi da pred boga stanes kao ljudska sjena a ne kao pseto
Apsolutno vise on nije vazan, vazno je da je sud u presudi u svim tackama optuznice konstatovao da je on vodja UZP-a udruzenih zlocinaca te da su to srbi objerucke prihvatili I deklarisali se kao kolektivni zlocinci potvrdivsi to parolama svi smo mi Radovan. Bosnjaci nikad to ne .zaboravite
ne mirise mi dobro
BOLJE TI JE NE ULAZI ZALBU , PRIZNAj DA SI ZLOCINAC , TAKO DA IDES U ZAtVOR MEDJU LJUDE UMJESTO dA LUDIS U pRITVORU , IZOLOVAN 23 SATA NA DAN I SAT VREMENA SETNJA PO KROVU PRITVORA , sAM NA SETALISTU , DEBILU POrEMECENI.
HOCE DABIĆ DA KAZE DA GA KAČAVENDIŠU U ZATVORU PA MU TREBA VAZELJIN...
@BorisJeljcin Pa naravno da tami nema nikog da mene guzi jer ja nisam tamo. Zato se za Dabica otimaju, em lijep, em zgodan, visok,gusta kosa,razdjeljak,psihijatar,zlocinac.... Red se uhvatio svi hoce da ih primi bas Dabic. Culi da lijeci impotenciju odnosno dize libido.
cuo je teodor da dr dabic lijeci impotenciju dodirom pa se zato ugovaraju sastanci,on je u godinama coek i vjerovatno bi dao sve da mu se jos jedanput ukruti,pa i pomilovati ratnog zlocinca.ccc
Jel mu se to pamet razvukla
Pa on je psihic bgte zna svoju dijagnozu
Šešelju se nije posrećilo puštanje zbog zdravsvenog stanja niti oslobađajuča presuda, što kao nije kriv, nego su to politićke odluke nekih svetskih uticajnih krugova, da bi se postigli neki drugi efekti u pregovorima sa Srbijom ili Srbije sa Rusijom.
Vojkica je ujdurisao posao oko izbora i podjele vlasti u Srbiji. Dačić ispao iz kombinacije kao trinaesto prase ( što i jeste)!
Nije valjda psihijatar puko! J.bo sve one koji za psihijatrom krenu u boj! Poznato je da su psihijatri bili najblizi saradnici Adolfa Hitlera! Njihov je posao da prepisuju najopasnije lijekove koji unistavaju mnoge organe pa i psihu. Iza njih stoje farmaceutske tvrtke. E sad, posto je puko, na njemu treba primijeniti najgore i najuzasnije psihijatrijske metode.
u mexiko u zatvor,u juarez
Nemoj mi sad umrijeti Radovane, izdrzi jos malo, uskoro ce da te uvale u celiju sa nekim ko ce se lijepo igrati sa tobom... i sa tvojim tjeslenim supljinama. Hihihihihihhi
DA MU NECE DATI ONO KO U FILMOVIOMA STO POPIJES PA UMRES NA 24H SAHRANE TE, PA TE ONDA ISKOPAJU I ZIVIS NA HAVAJIMA DUGO I SRETNO..
savjest proradila