Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazem ja nema vece i korumpiranije bagre od sudstva
U Srpskoj specijalci pljačkaju banke, u Sarajevu kriminalci uposlenici suda ! Šta je sljedeće ? Tužioci odvjetnici MAFIJE !!
ne može dalje kuga
Ako tako nastavite sa hapsenjima uskoro bi mogli ostati bez ijednog drzavnog sluzbenika
Predlažem da ljude mometalno oslobodite svake krivice i da se ljudi vrate na posao jer IONAKO OD TOG POSLA NEMA POSLA, TRLA BABA LAN DA JOJ PROĐE DAN. NAŠE SUDSTVO JE PIŠURIJA, SAMO MENE MOGU KAZNITI AKO NE KUPIM KARTU U AUTOBUSU.
sto samo protiv dvojice? nisu vise slusali stranku? ahahahahahhaha e jadovi jadni!
Od glave "riba smrdi", a zna se ko je tu glava a ko je rep, a to su vjerske stranke, koje smo izabrali, koje su rekle da će biti poštenje i pravda, a mi svi smo rep.
ASIME spasime ! Tvoj drug komesar Ramo !!
a mjesečar, vasvija, karkin, asim i ostali đavolji advokati koji posreduju u voim "mitskim" aktivnostima i dalje na slobodi
Apsurd, sada ce ih sude sudije ili sudija koji je pomagao u svemu tome, koliko su kafa popili, koliko su se puta samo zapili. Tako da ce biti jbg izvini morao sam ali evo ti uvjetno godinu dana....vidimo se veceras.
e moj pasaga i bezdrob dodze i vama kraj al sad ja vama govorin sto ste vi meni nekad i ovo ce proc ja dodzi pameti a vi
Lad neko u Hrvatskoj dobije 40 godina za ubistvo djevojke, koliko se u BiH dobija za UBISTVO PRAVNE DRŽAVE. Pomenuti kriminalci u imali ŠEFA i nadzor, a on ih pustio da se razmahnu i nikakvih odgovornosti za NESAVJESNO poslovanje ???? Ime joj je JANJA JOVANOVIĆ ! Iz ustaničkog Mokrog !
stop korupciji
Pare imaju dajte im još dokumente nemojte stavit NARUKVICU i dobićete razglednicu iz nekih od mnogih zemalja sa kojima BiH nema sporazum o izručenju !
Ovakve i treba zatvoriti kad ni mito ne znaju posteno primit.....sta bi tek bilo da svojim rukama trebaju hljeb zaradit....pomrli bi od gladi bez babe i matere za deset dana.
Ovakve i treba zatvoriti kad ni mito ne znaju posteno primit.....sta bi tek bilo da svojim rukama trebaju hljeb zaradit....pomrli bi od gladi bez babe i matere za deset dana.