Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahha sad ce iz komunalnog reci da ih je iznenadio led u ovo doba godine i da su oni ocekivali snijeg.
Ne seri! Palamudis iz svoje tople sobe, a ne znas da sol ne reaguje na niskim temperaturama, kada je ZS nemocns. Nego, gledajte svi da u narednim danima idete tramvajem i pjeske, jer nas ocekuju vremenske nepogode na -20 i velike snijezne padavine. Tu nam samo dragi Bog moze pomoci. Zaboravite na Zimsku sluzbu.
Harise,sol ne reaguje na niskim temperaturama???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma sta bolan "kolnici" lipe ti gospe :)))
..kolnici......nogostopi......okolokućna vidopišala......okolotrbušni pantolodržač....
Sizif55 basamak su ljestve/stepenice/lotre na turskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
neko napisa so ne reaguje na -7, sinoc u sarajevu oko pola 10 bilo nula stepeni, da su kreteni samo ovlas bacili so nikakve poledice ne bi bilo...ja nijedno vozilo zimske sluzbe nisam vidio...toliko o odrzavanju cesta
Vala više je na guranje bilo bem ti zimu :D A molio sam se bogu za snijeg :D
Plaćaju se putarine i održavanje cesta...a oni se iznenade kad poledi...pa koliko su oprali novaca od ranijih godina kad nije bilo ni snijega ni leda skoro pa nikako...
pogledajte i video: https://www.youtube.com/watch?v=LpdM1YbeLi4
zato ja vozim subaru 4x4 i nema za njeg zime niti leda
Fata je izlazila s Mujom i Hasom paralelno i nikako da se odluči koji joj se od njih više sviđa. Jednoga dana u kafanu na čaršiji zasjela baba gatara i počela ljudima čitati budućnost iz kafe, pa Fata odlučio posjetiti vračaru kako bi riješila dilemu. Uleti ona u kafanu, sjedne za gatarin stol i krene: - Slušaj, baba, ja ti izlazim s Mujom i Hasom ... de ti men' rec' koji će od njih dvojice imat' sreće sa mnom i oženit' me? Baba okrene fildžan, pogleda u talog i nasmije se: - Haso će imat' više sreće ... a Mujo će te oženit'!
Hehehe :)))
"Glupe" Švabe pospu prije nego što padne pa se i ne može stvoriti poledica a mi "pametni" Bosanci čekamo prvo da padne 30 cm snijega.
E onda su nabavili kvalitetan materijal ako se ovako zalijepio ovaj cm snijega.
bas je meni bilo lijepo sinoc, Drifto sam po ledu sa autom, uzastepenice sam se razvalio , ....
Zbog poledice se sinoć u Sarajevu jedva vozilo, otežan saobraćaj i danas u BiH,zanimljivo klix,veoma zanimljivo
drž se ravnice :)
...momački je stislo, ko ledena ploča na zetri :)