Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Dr. Sena Softić-Taljanović preporučuje starijim osobama da svoje kretanje po gradu i klizavim ulicama svedu na minimum. \" Ma ove penzose ne bi moglo ni granatiranje spriječiti da \"zvirnjaju\" po gradu i gradskim prevoznim sredstvima, smetaju školarcima, studentima i ono malo zaposlenoga svijeta koji je ionako dovoljno na muci i kreditima pa im samo još fali penzos-kamikaza koji na sred ceste, NARAVNO IZMEĐU 2 PJEŠAČKA, prelazi istu i onda je vozač krivi kada ga spuca!? PU, \'bem ti drzavu, umjesto da školarcima, studentima kupone poklanjaju, a penzosima npr. kartu za 10voznji (ionako nema dovoljno visoku penziju da češće ode do pijace i sl.), kod nas sve naopačke, pa se pitaju zašto mladi bježe...I TREBA BJEŽATI GLAVOM BEZ OBZIRA! DA MI SADA PONUDITE POSAO U TELECOM-u, HLADNO BI GA ODBIO I BJEŽAO IZ OVE OD BOGA NAPUŠTENE DŽAMAHIRIJE I RADIO KO\' PORTIR BILO GDJE NA ZAPADU!
Narod ne zna hodati a ti ne znas pisati, seljacino nepismena, ponjamke ti se u stau i \"nezna\"..
hehhehe de javi se da te zaposlimo ko portira pleaseeeee..... legendo nasa...........ostavi email
Dobro kaze @heh.Bjezati odavde glavom bez obzira.Ova u stiklama a dijete nosi.Svako djecu ima.
Pa i ne slomile se te glupace u stiklama i jos dijete nosi u rukama. I treba vala da se slomi dobro.
ja imam zimsku opremu i u gacama
Sta je vas dvoica iznad sto niste tako pametni pa iznesete teoresi savjete kako treba da se ponasas na ledu i snijegu pogotovo prvom kad padne ,pa na primjer dobre cipele se grif) ripnama pa na obucu moze se navuc vunene carape zokne da se ne klize i jos drugih caka.
Ma nas narod ne zna hodati....Ispravka.... Jesi to pao negdje pa se ne slazes sa ovim sto sam rekao?
Ma nas narod hodati nezna.
mrzim led....jednom sam pala na nos i od tada imam grbu na nosu, haha