Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncicu, ptice na grani znaju da ti stojis iza ovoga !!!!!!!!!!
Ko god da stoji zar nismo u situaciji da protestujemo?Vi u Sa kantonu jos uvijek dobro zivite,ipak je Sarajevo centar ove zemlje i sve ide u njega...trebas vidjet kako stoji Ze Do kanton,tuzlanski itd,onda bi podrzavao proteste..ne ide mi u glavu,stalno pljujete SDA a kad se protesti spomenu onda fol Radoncic ovo ono...je.be lud zbunjenog..da se razumijemo ponisticu listic,nemam za koga glasat al mi fakat vi niste jasni
Tako je costigan, 100% si u pravu. Kako sto kaze prof.dr. Besim Spahic inace doktor komunikologije mi smo bolestan narod, a to se svaki dan sve vise dokazuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaki dan prolazim ispred presjednistva i uvijek vidim iste ljude kojima je izgleda posao da kao protestvuju,sramota je za medije ako ih nazivaju protestantima,i pticama na grani je jasno da su to placenici
mislis demonstrantima, protestantizam je vjersko ucenje
protestirati,znaci protestanti,jezicki tacno,a ti se hvataj za vjeru
Treba protestovati ali bez politicke boje,zasto se svaki put pokaze boja SBB zato narod nece podrzati takve proteste nikada...
izbori su za koji dan. Samo skinimo sda-sdp bagru sa vrata . Glasajte za bilo koga drugog osim za one koji ne znaju i ne žele da BiH ide naprijed .
narodu je dobro izgleda . bas me zanima sta ce biti 12-og...
gdje plenum
Kad njih nije februar naucio pameti onda nece nista.
OVU "BAGRU", KAKO VLASTI NAZVAŠE PROTESTUJUĆE, TREBALI SU ORGANIZATORI OBAVIJESTITI. "BAGRA" BI SIGURNO IZAŠLA! Ne vidim razlog za bilo kakvo okupljanje i traženje bilo čega. Izbori su na pragu, pa kada se ovoliko čekalo, treba sačekati još malo. Možda je i to razlog da nije bilo "kvoruma".
Očito je svima ostalima dobro u ovoj državi pa su odlučili presjediti negdje uz kafu dok se ova šačica skupila pred predsjedništvom.
svaki dan svakom se da 50KM ;)
Evo sad ce izbori pa na legalan nacin se moze promjeniti struktura vlasti.Svi imaju mogucnost da mjenjaju sad je pravo vrijeme.Birajmo najbolje medju nama,kako izaberemo tako smo i zasluzili.
Komsija kako ide hostel?Ima li turista?
sandze
halo, organizatori, predsjedništvo u bih se bavi skoro uglavnom spoljnjom politikom, u državi je to uglavnom ceremonijalna funkcija. mislim... čudno mi da se protesti prave ispred predsjedništva koje ne može praktično ništa da uradi, a nekoliko stotina metara odatle u dva smjera su institucije koje fakat mogu nešto da promjene. čudno?
Directed by Fahrudin Radoncic i studio SBB Avaz
Hoće li doći do sličnih blokada "prometnica" po Grudama, Širokom Brijegu, Čitluku kada Martin Raguž u ponedjeljak, 13.10.2014. bude novi hrvatski član Predsjedništva BiH? Podvucimo crtu - recimo ne Čoviću! Za Raguža, spriječimo dolazak na vlast Dragana Čovića, inače sljedbenika politike haških osuđenika i ratnih zločinaca Darija Kordića, Slobodana Praljka, Jadranka Prlića i drugih...
Ako Bosnjaci izaberu ponovo Hrvatima clana predsjednistva, datum 13.10.2014. uci ce u knjige kao dan kada je udaren posljedni cavl na bivsu Bosnu i Hercegovinu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a evo i ko...Jusuf Bubica...sram te bilo... Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo donijelo je rješenje kojim se odobrava Vijeću građana u BiH privremena potpuna obustava saobraćaja u ulici Maršala Tita br. 16 radi održavanja mirnog okupljanja građana ispred zgrade Predsjedništva BiH danas od 12.05 sati.
Iz koje je stranke Buby? Jel on prikriveni Šćepist-udbaš ili je neko drugi?
Protiv te bitange koja im je dala dozvolu da blokiraju cestu (pretpostavljam neko od kantonalnih ministara) treba podnijeti krivičnu prijavu.