Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta znaći 15 -tak minuta kada kasni na posao nekoliko hiljada radnika. Što se ne voze taxijem jeftinije je, a i dan će im se produžiti , i život u cjelosti. Naučnici sa jednog prestižnog američkog univerziteta u Masačusecu su sračunali da svaki sat proveden u vozilima GRAS-a smanjuje život za petnaest minuta. Bolje pušiti nego se voziti gradskim saobračajem. ADANOOO, pardon ADIOOO!
Sandzaklije mars u Sandzak
OPET FAMOZNI GRAS,NIJE IH BILO U JAVNOSTI 2 DANA,STA SE DESILO SA HIMZIJOM PA GA NEMA?????
Hoce li se ikada desiti nesto a da nije na Marijin Dvoru
sto ga nisu pogurali, mozda bi upalio na guranje? :(
Za sve su putnici krivi. Umjesto da nas podrze u borbi protiv vlade oni idu protiv nas. SRAMOTA!!!! NISTE BOLJE NI ZASLUZILI!!!!
Ukleta zona. Vidjecemo sta je sta je sljedece . Izbjegavati Marin trougao!
Grade, grade i to sve nelegalno bez građevinske. hehehe.
Sarajevo grade šta ti šupci rade
Mara gatara sa Marin-dvora.
MARA JE INACE BILA DOBRA HAVERKA SA MARIJOM NA DVORU
"MARIN DVOR"?????????? O Boze.
Marin Dvor Marin Dvor Marin Dvor Marin Dvor Marin Dvor Marin Dvor Marin Dvor Marin Dvor Marin Dvor Marin Dvor
NISTA NOVO OD GRASA
trbo si ga u drugu i da te poguraju
Osa, to su i mislili pod rijesen tehnicki kvar tako sto je vozilo odslepano :D nisi mislio valjda da ce da ga popravljaju na licu mjesta :D