Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj clanak je lakrdija,...\"produženje radnog vremena Aerodroma Sarajevo, koji inače radi do 22 sata.\" a troškove...snosit će podnosilac zahtjeva.\" Nevjerovatno da ce medjunarodni aerodrom raditi duze od 22 sata, koja cast! Kakve troskove, pa zna se da troskove snose Amerikanci! Gdje li ce zavrsiti te pare koje se kriju iza zahtjeva.
viva la USA ! FUCK THE HATERS !
zar postoji veći lojavci od vas vlaha? smrdite na kilometar, kupata se od božića do božića, ženske vam se mirišu bijelim lukom i masiraju krmećim lojem a ljepotu kože održavaju krmećom mašću...dakle sad objektivno, ko je lojav??
ima i mehlema..za uvlačenje Hilary u pakšu..rasprodaja za lojavce
vazelina..vazelina..još malo pa nestalo..specijalan popust za poturice..ima i zamjena,..ima i loja..
i apoteke produžile radno vreme..Hilaruša nevoli loj..
sto ovolika zbrka. U nasu zemlju dolazi drugi covjek SAD-a i da ne bude toliko osiguranje. Pa da njoj nesta bude ne zna se sta bi nas snaslo zbog toga!! A kakva je kod nas drzava ima svakakvih budala, moze svako nesta pokusat.Eto zbog cega je ovoliko osiguranje. Ne dolazi drzavni sekretar Hrvatske nego SAD-a!!!!
a ima li još vazelina po guznocrijevaškim bliskoiStočnim apotekama...kazu nestalo..polako,lojava stoko,jedan po jeadn u pakšu..svi cete doc na red,muslimajmuni..pa vičite,heljp bazniaaaaaaaaaaaaa.dženosajd...mrš stoko poturčena teroristička maloumna !
Znaju oni to zato su se i usrali he he he
dolazak hilari je pocetak kraja rs...
american fucked beach
ILLUMINATI
ma ja taman jz gradjevinske skole i odozgo sa prozora
B.I.A.T.C.H is back! Treba joj pripremit jedan snajper pa u vugla xD Sad ćeš vidjet kad mi policija pozvoni na vrata jer sam \"potencijalna teroristička prijetnja predsjednici bezgrešnih Američkih korporacija\"
Dobro nam dosla u nasu lijepu prelijepu.