Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma možete ga korumpirani tužioci samo pofnjufati doktoru kao i svim braniocima Sarajeva !!
Legitimni vojni cilj. S porukom , nemojte više nikad tako nešto pokušati!
Kazu gradjanski sukob a na predsjednistvo napali gradjani iz Nisa... 🤣🤣 Cirkus od optuznice
Ovo je jednim dijelom dobro. Sa ovim uporno hoce reviziju presude ucesca srbije u Bosni.Sad advokati trebaju biti pametni i izvuci sve dokaze koje oni imaju za to. I onda obnoviti proces.
Kerime ako si jos uvijek patriota znas sta trebas uraditi da se ova gamad vise nikad ne usudi pozvati te zbog laznih optuzbi i jos da ti sude !!!! SRAMOTA za BiH. !!!!
Srbi hoce na silu da nesta dokazu sto ne postoji. Oni se uhvate za svaku sitniicu i opet nemogu nista dokazati jer nasilu hoce laz da nemetnu. Samo produzavaju svoju sramotnu istoriju. Ova Dobrovoljacka se spominjala do sad 50 puta.
Zasto nema optuznica za ubice sa snajperima i arterijerce koji su ubijali djecu i novoredjencad, jel bOkir isposlovo i zu neki dill sa pickoustim i krmosenkom.
mi smo budale sto smo dozvolili da se ovo zbiva. Branili se dok je agresor napustao grad, NIKAKAV to zločin nije, al' kad nas Bakir zastupa...
Cak inu ovom montiranom.procesu..postoji medjunarodni sukob..TO..i JNA..kao Agresora..
Cuj "međunarodnog oružanog sukoba" Eto sta smo docekali. Ne smijemo reci vise da su nas napali. Fujjj
Mozete mu obraditi spolovilo.
Pa jeli sad 2. ili 3. maj.?? Pocetak teksta kaze 2. a poslije se pominje 3.maj iako su to dva razlicita dogadjaja.
ako je "naš", onda je nevin..... to se, valjda, zna
i sad ti kao pametna jel
komentarišem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj medjunarodnog sukoba Majku vam je.em AGRESIJA
sukob glupih naroda
Toliko je agresorima teško palo rušenje plana vojnog zauzimanja BiH da će Dobrovoljačka u budućnosti zamijeniti Kosovski boj!!!
Objavite javno imena postupajućih tužioca!. Sad i odmah!!
Medjunarodni sudovi donijeli presude i oslobadjajuce i mi serundamo.Onda nije ni cudo kad negiraju zlocine drugi,kad se mi pravimo pametni.Ganic je dva puta bio hapsen i oslobodjen i sad kao nas sud mjerodavniji