Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to je On ehhh sto je on bio Hrabri decki vidi ga sto je Hrabar al samo na Nenaoruzanim Bosnjacima. Mladicu jesi li postigao Sto si isplanirao za 7 dana si misli dobiti Od Hrvaske i Bosne i Hercegovine Veliku Srbiju.
NAGAĐANJE I OČEKIVANJE: 03 prosinca 2016-e godine TV Al Jazeera je objavila da Tariguzisti odstrijeljuju automatskim oružjem izbjeglice na teritoriji Tariguzije ( Srbije ). Nije jasno što se može očekivati u budućnosti 2017-e godine ili kasnije, osim moguće, novih masovnih grobnica.
Isto nekad jevreje ..... http://www.orbus.be/aktua/2010/aktua3024.htm
ahahaha ko je ovo napisao ahahaha genocid vam u genima ahahaha http://www.e-novine.com/srbija/vesti/55628-Imovina-patriotski-genocid.html
....dusegupka srpski izum - pokretna gasna komora - da ne gube vrijeme i prostor valjda, koji licemjeri a puna im usta hrvatskog fasizma i lazi o jasenovcu ccvcvvvvv
Dabogda nadzivio - bioloski-potomke i one koji ga podrzavaju i njihove potomke:))))
Sanski Most je prije rata bio srpski grad a sad nema ni S od Srba tamo. Zar nije to etničko čisćenje?
Sjeme ti se zatrlo
cekam jos jedno njegovo nedjelo da zatruje bosansku zemlju, jer od presude necemo imati nikakve koristi i dosta je zuluma i njegovog imena.
@trpač otvorenih usta bez proteze. :))