Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE BIOMETRIJSKI LIČNIH KARATA NEGO BIOMETRIJSKIH!
opet pljacka
Valja deficit popunit kupovinom ovih plagijata a koji je utrosen za obnovu vikendica,voznog parka svalercina i kleptomana, nasih politicara.Nece ni ove osobne dugo pa cemo i njih mjenjati ponovo za neku drugo ,,svemirsku" tehnologiju :D.Mozda za one koje na Dobro Vece same iskacu iz dzepa i daju cvaju redarstveniku u uniformi za ne postojeci saobracajni prekrsaj.
Ovi ko da lete u svemir sa osobnom kartom.Na sta se testira ova osobna ? Prevratanje auta i da li ce ostati u komadu ? Slobodni pad sa 10 sprata ? Stavljanjem osobne u tramvajske sine i prolaskom traNvaja preko iste ?Koliko dugo moze izdrzati u Miljacki na dubini od 40 cm pri spoljnoj temperaturi od 10 celzija ?
Manite se suplje, zna li iko koliko ce to kino da kosta?
ZAŠTO UVIJEK STAVLJATE OVU IDIOTSKU FOTOGRAFIJU,TAČNIJE LIČNU KARTU..JAO RUZNOG ČOVJEKA..
Svi cemo da zavrsimo u nekoj bazi podataka u Americi. Biometrijski ili biometrijskiH svejedno mu ga dodje. Ko da se uopste pitamo vise za bilo sta.
sad htjela ne htjela moram platiti kaznu! hrrrrrrk plju!
I šta na kraju donose nove lične karte? Koja fajda od njih? Jesu li čipovi na njima, pa da nadležni konačno mogu pratiti naše kretanje, pošto smo zakonom dužni da ih nosimo, i pošto većina građana BiH ima prepaid tel.uslugu, i neregistrovane brojeve? Može li to neko objasniti? Ili samo lansirate polovične vijesti - završna faza testiranja, a šta to nama konkretno znači?
Moremo l' viđet te nove lične karte kako izgledaju ? Koja je razlika ? Zašto nove lične karte?
zar je moguce da se ovoliko pise o tome sto fali slovo h a da poneki jos ne kontaju da cemo mi paltiti te nove LK ...
biometrijski??? koji je to padez? a gdje je H? ??
Bas mi je drago za nove licne karte,kad vam je jedini problem slovo H nek uzimaju i sakom i kapom.Stvarno niste normalni.Da stvar bude gora izgleda da niste ni svjesni toga i sta god covjek napise vi ko magarci po svome.Da Bog da vam LK bila 300 km.
Zasto se muslimani loze na slovo H?
Po novom Bosnjackom pravopisu ,,h ``se izostavlja ,gdje god je moguce , a po zelji , po potrebi , takodje i po licnom ubjedjenju se isto stavlja gdje ga nema , a moglo bi biti , zarad ljepote i neobicnosti pisanja i izgovora .Npr. (H)ikmet , (h)Andrija ...itd.
Uvijek mi je zadovoljstvo pročitati na ovom narodnom portalu o čemu razmišljaju moji dragi "HIN pozitivni" sugradjani...
Da odmah sam sebe ispravim, na kraju pitanja ide upitnik (?) a ne tačka (.) :D