Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...a svaka ćelija u kojoj će biti smještena po jedna osoba ima 12 kvadratnih metara." Mogli ste i manje pravit,sta fali.
Imace vise prostora nego studenti u domovima :D
@starbuck Nesto mi mnogo "24.000 kvadratnih metara". 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ima li igdje u svijetu da se drzavni zatvor u procesu izgradnje u slikama objavi na internet portalu i tako da svi lopovi svijeta mogu snimiti raspored i seme prostorija i hodnika????? Mi nismo ni za Afrike uz duzno postovanje.
hahahahahahahaha, jedan komentar mi osvježi dan, lik napisao da bi momentalno uz gradnju zatvora trebalo sagraditi i blok za bolesti srca, ako slučajno neko od lidera stranaka (kojih je mali milion u BiH, jer samo se tu dobro zarađuje a ništa ne radi) koji nam prepošteno vode zemlju hahahahahaha i ne kraddu hahahahaha, dolija do ćelije da ne moramo da ga vozimo u bolnicu, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa kao sada lopova i laživa Radončića kao i lopine od doktora
Momentalno ali momentalno poćnite graditi još jedan i to puno veći zatvor jer koliko je lopovluka, kriminalaca (koje je naravno proizvela vlast ne brigom o državi i ljudima a bogaćenjem vlastodržaca). Jedno zatvorimo rodi se odmah drugih 50 kriminalaca. A kada na red dođu državni službenici koji kradu i za njih trrba mjesta. SABUR
Uz ovaj zatvor dok je moguće, dograditi i jedno kar- diovaskularno odeljenje! Kad je bal - neka bude pod jednim krovom!
odma se fahro seli,a bakir i mile mu se pridruzuju uskoro kao i dragan
ako je za politicare onda je premalen,samo ovi iz Izetbegovickog klana to popunjavaju bez problema
zar ne bi trebalo biti zabranjeno slikanje ?
Najgore je što nama treba zatvor kapaciteta Koševskog stadiona...
Svecano otvaranje najnovijeg zatvora krajem godine!!! Navalite dok ima mjesta! :-) A kao i uvijek,na svecanosti ce prisustvovati veliki broj opstinskih,kantonalnih,entitetskih,drzavnih politicara i sluzbenika.Za nadati se da ce tu i ostati!
Dzaba zatvor kada se nasi Fahraoni odmah razbole i u bolnicu. Zauzimaju bolesnom narodu mjesto. Caka i kada ih optuze od njih izgleda vise stete nego koristi.
Država ima zatvor, a ponekad i proliv. BiH halkatraz
Pojacajte kapacite sa krevetima na sprat ,vice Himzo?
Samo jos da je i naminenjen kome treba!
To hotel neki, dobra im kvadratura, treba ih deset po sobi
radoncic presjeca vrpcu😂😂😂😂😂😂
jeste li zavrsili VIP sobe za Bakira,Dodika i Co???