Komentari (599)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake jel te strah ?!
od koga treba da ga je strah ? mozda samo Sebije
cega se ima bakir bojati???...pa bakir vlada tuzilastvom i sudom bih.....zato je fahro i zavrsio
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Jebote, koliko je skup BH Telecom da i Fahro viber koristi...
hahahahhahah
Torbicom ga fahro
Bosanska sablja je iskovana, jos samo da se namasati i krece u lov svega sto smrdi?!
Kako je završilo jedno divno prijateljstvo
Zelite posao online, od kuce. 100% provjereno, nije prevara, sa vrlo malo ulaganja. Posjetite ovaj link i informisite se besplatno: http://stiforpomic.stiforphr.com/
Ridjobradi vam dobar jer je ukrao sve pare sto su namjenjene narodu BiH bile, pa sad svima puni zivote govnima, jer je sarajevo njegovo vlasnistvo. niko os njega ne moze ni prdnuti. glasajte stoko opet za govnara. VRECA ZA BAKIRA JE SVE OBJASNILA. jos kradu jos ubijaju jos se petljaju u pravosudje...rade najprljavije a vi napravili instituciju od njega. je... vas on. narod nema osnovna prava na zivot, posao ...nema nista .uhljebljeni sute ko govanca na sve a neuhljebljeni se zale po klixu.
..izgleda turkovic bio u pravu...
mene vazd anasmije na avazovom portalu na vrhu brojčanik "Radončić nevin u pritvoru 3.dan" :D:D:D hebo mendelu......i pitam se do kad ce brojati dane :)
Prica se da se Fahro razveo od zene (ima tome) i zgradu Avaza prepisao na njeno ime. Zna li ko ista o ovome?
Dakle dragi gradjani SIPA slusa sve sta pricate i sta elektronski saljete. Valjda treba nalog od suda da se izvjesna osoba moze prisluskivati sto u ovom slucaju sumnjam da je ima. A sve je to ista bagra, Baketu smeta Radoncic pa hoce ovako da ga se rijesi. Ja mislim d i prvacici znaju zasto se ovo radi i ko izdaje naloge. Stvarno mi se gade svi .
iskreno nek slusaju, gledaju sta svi pisemo,.,jest da to neko nekada moze iskoristit protiov nas,. ali sta ako neko planira neko teroristickko dijelo,., a vi mi zatraziomo zabranu tog prisluskivanja i pukne bombona i belaj,.,onda bi bilo sto nisu slusali,., policija je tu da prati i reaguje na vrijeme,., njihov posao je da zanju sve(ko koga i koliko puta)
Kako smjestiše covjeku pa to ti je.... Ovaj barem zaposljava ljude, radi nesto, otvara, pokusava.... a onaj vas zuti pokra sve sto mu dodje do ruke i siri demagogiju kao i njegov ćaća... nemojte odmah spominjati dodika, ista stvar, ali ja sam za njega zbog vas agresivne politike...
koga je zaposlio, pogledaj koliko je ostao duzan za zgrade, koliko duguje za uvoz papira, malo se raspitaj kako je radit sa njim i koliko se naplati od tog posla
@anti_antifa Misliš robovi?... on je robovlasnik :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko ne zna sta ga ceka, dan sta nosi ... Odisejjja .. ma dogovorit ce se oni to je samo mali nesporazum oko neke medže na moru ili u elektro privredi nisu posteno raspodijelili pare hahah
Al Bakketo e Al Fahrucho
Ispade da Bosnjaci razvaljuju drzavu ne Srbi i Hrvati. Da se kojim slucajem uhapsio Dodik ili Covic mislim da bi mi dobrano likovali nad hapsenjima. Ovi transkripti su jasan dokaz o pritisku, tuzilastvo ima sad elemente da po istom uhapsi Izetbegovica i to bi jedino bilo uredu.
kren'o voz!!!
ljudi pa ovo nema nigdje na svijetu svi politicari u pritvor