Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
objekat se gradi jednom u 100 god al ce se graditi naredni 300 god,,,pa sta je sa vojnim posjedima koji sadrze vec sve terene i objekte itd,,mal vam prostor ili???'
Sretna je to zemlja gdje se mupovi i bogomolje grade a fakulteti se prilagodžavaju džumama ! I nadasve DEMOKRATSKA , a ne ko nekad ! Gdje je MUP bio protiv vjere. Sada su ruku pod ruku u izgradnji dmeokratskog, zadovoljnog društva na reformskom i alahovom putu
ti si sine puko
@Mister_Dzirlo Jesam tata al samo mater
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grade impresivnu zgradu za narkice, sitne dilercice i obijace granapa i prodavnica. Kad su u pitanju velike zvijeri poput Ciganije u Lukovom polju, tu ne smiju doci. Ogranicenje brzine 30 km/h a oni Hummera voze 150 km/h i svi sute i gledaju.
Meni je nešto važnije da se prošire zatvorski kapaciteti da svi kad za to dođe vakat, a taj je kad prođe plah vakat za pogana čojeka, mogu stati u te "kapacitete".
"Grade onolike škole,onolike bolnice,a zatvori ovolicki".....A kada dočekam I ispratim predsednika,Ružo.....
@Anto_Juric merem li ja prčit il ne merem,pitaj po parohiji.....A ti si samo jedna mala usraška vaškica....