Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA DNEVINIKU SINOC KAZU :\" I OPSTINAMA U REPUBLICI SRPSKOJ:KALESIJA.... KALESIJA U REPUBLICI SRBSKOJ???? OTKAD ??? HAHAHAHAHHA NE SRAMOTITE SE I POGLEDAJTE KARTU! KALESIJAA JE U FEDERACIJI BIH I 99 %GRADJANA SU BOSNJACI---MUSLIMANI!!
Izbori suck!
@realist, Cemu takva nervoza i ostrascenost? Je li to jos niste (ne smijete) saopstiti \"osnivacu\" kako ste pometeni na izborima. Gdje su Vam jarani Dole i Cova? Spasa Vam nema, propali ste k\'o kauc.
\"Već decenijama su u samom vrhu države ljudi koji su listom posvršavali fakultete, ali njihov opšti obrazovni nivo je poražavajući. Nećete ih videti na izložbi, koncertu, u pozorištu... Deluju kao da nijedan segment svog postojanja nisu osvestili osim trgovine. Trguju svim i svačim, lažu, vređaju se međusobno, loše rade ono za šta su dobro plaćeni, favorizuju opšte srozavanje društva bilo korupcijom bilo svojim nerazumnim angažmanom u gotovo svakom segmentu društvenog života. \"
@Covjek Zlaja,jesi li to ti? drzava i opstina za tebe? mrs p.s.: nigdje na svijetu nema to sto je sad bilo na drzavnoj ftv
Naprijed SDP! Opcine/opstine za Covjeka!
Što je fino vidjeti da građane zanima ko će im vladati sljedeče četiri godine... Nevjerovatno, kakav smo mi narod. Pa se onda čude kad ih spopadne belaj
općina *