Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Zuto Kerce se po Briselu hvali o napredku zemlje,a jedini napredak su povecane uplate u kladionicama
Zašto nema vijesti o Mitrovdanskoj ofanzivi? Kada su Srbi odbranili svoju Hercegovinu od ustaša i Muslimana, koji su bili u deseterostruko brojniji i naoružaniji, a opet nadjačani i vraćeni na svoje položaje?
@ljubicica011 Selektivni antifasizam ;) Sat ionako otkucava ovoj nakaradi od društva i države.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema zurbe do 2987 godine ce se dogovoriti o 1. tocki
Pa sto sad ne izlazite na ceste ne palite zgrade itd? Zar nije ocigledno da je ekipa iz SDA dovela do protesta. Sto sad niko ne protestuje nista bolje nije? E moje ovce ;)
TOOOO BAABOOOO samo cijepaj tkz. crkotinu zvanu bih.
Svima je odavni poznato kako vi funkcionirate samo mi nije jasno da ima jos u ovoj zemlji toliko hajvana da glasaju za vas
Kako ce funkcionisati kad je napravljena samo sa JEDNIM ciljem da se usutka Fahro-medzed i njegov avaz i sbb. Taktika ridjobradog baka prepisana od MAFIJE
Kada se bošnjački blok stranaka bude sredio i konsolidirao, tada će sve profunkcionirati, jer ne mogu se Bake i Fahro klati i očekivati da se njihove stranke slažu.To je smiješno. Na drugoj strani HDZ BiH u biti super funkcionira i definitivno predstavlja sve Hrvate iz BiH, kojima je jedini cilj uvesti BiH u EU i oduprijeti se tako velikobošnjačkoj unitarističkoj hegemoniji, o čemu je i MZ već izrekla svoj stav, koji se uporno zaboravlja prezentirati medijima i narodu.
blago vama kad nemate o cemu raspravljati,nego samo gdje cete se zaduziti,,kome trebaju pare pa sad vadite iz rezervnog fonda,,ma vas treba rastjerati po kratkom postupku,,,SIPA evo vam posla,,hapsi marvu,,,
cirkus kolarado....o našem trošku :)
Hrvati znaju šta hoče i što im je cilj, doktor Čović sada traži zakon o braniteljima tj. da poništi sve ono što je Helez sa komisijama dokazao, tako se pomaže svoj narod, kladionice je rješio, a sada nova ucjena, ima podršku Vatikana, Njemačke, a time i EU.Bošnjaci su osuđeni na ustupke i saginjanje glave, bez obzira nato ko ih bude predstavljao u budučnosti. Dodik nikad jači, dobio podršku naroda, Izrael ga savjetuje, a Rusija čuva, samo se čeka da Amerika popusti.
Šta kaže pogledajte sjednice Narodne skupštine RS?! hahahahaha Pogledajte vi sjednice u SFRJ je bo li vam Alija majku što ste poletili za njim i islamom. Eto vam sad pa se davite u gov nima.
SDA radi godinama sama protiv sebe, zaposlili po BH Telekomu djecu boraca Minhenskih brigada i razne konkubine, kao i u ostalim buđetskim institucijama, seljo Gumena Glava- Đemper im glavni strateg, osiromašili svoj narod i bježe od istog u velelepne vile i stanove koje su namaknuli raznim marifetlucima. SDA je prevarila svoj narod, borce i 95% onih koji su se izborili za njihovu vlast, nije ih uopče briga za sudbinu običnog čovjeka, ali svemu dođe kraj.
Ljepote posla, 4 mjeseca ne radiš ništa,a primaš dobru platu!? Imaju li još ono pravo i na bijeli hljeb, godinu dana?? E, moj narode!!!
Divno bi bilo da se i ovakva zasjedanja federalnog parlamenta presele u Mostar. PArlment koji ne radi u kantonu bez izbora i virtuelnom stonom gradu Hrvata ! :)
Bitno je da je koalicija stabilna
NAROD POD HITNO TREBA SRUSIT FERERALNI PARLAMENT.......................
Neka narodu tako i treba!Vrati te onog cestitog Zeljka Komsica bar nije lopov!