Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako bi trebali izgledati svi trotoari u gradu.
1500 KM - 1 m2 kocke. Koja je ovo pljačka, majko moja.
Sta je kostalo, nije nas doslo ni 100 milja.
Navodno da je ovaj poslic kostao na stotine hiljada KM
Zasto postavljate slike ovako male razlucivosti? Ove su odista lose, fotograf nema pojma o fokusu predmeta u kadru.
Trojanska palaca
ova vam nisu obične kockice, ovo su kockice sa čestitama zlata i dragog kamenja...
Kad od ovoga naprave respektabilnu državu onda im napravit i respektabilnu zgradu i okoliš....??? Do tada marvu u staju potrpat, tamo im je i mjesto ... ! ! !
treba im ugraditi one klizave poloce, kao pred Ekonomijom, da sva trojica izginu ...
Bakir je sklon padanju pao je u svojoj kuci ko zna..
Nista se kod nas ne desava sta bi se trebalo desvati, kad pocnu politicari izmedju sebe da se ubijaju, prijete, podmecu to ce biti pozitivni dani za nas i za BiH ovako samo zajedno kradu koliko zele i koliko god ima. Tako je prave mjesec dana klosari
e to je bitno
Umjesto Jablaničke granit kocke ugradili plagijat, tako nam je sve pa za tri godine opet rekonstrukcija, ovakvi poslovi uz asfaltiranje dionica ovih i onih, te održavanje i čiščenje snijega na putnim komunikacijama izvlače ogromne novce iz buđeta, naravno planski i ti dilovi su ustvari i največa korupcija koja na godišnjem nivou u privatne đepove direktora direkcija i načelnika općina ubaci desetine milijuna KM, te stranačke neimare čine gospodom.
Isplatnije da ste koju pasteticu stavili , veci efekt 😄😄😄😄 ..
za ove pare treba da bude od zlata