Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao jada i lustera i radijatora... ali zato je DEDO REZ iz Zenice dobar bio....sfušerio sve i nakrao se para....tako to kod nas ide...OBJEKAT JE FUJ! to se restaurira i rekonstruira preko instituta i stručnih osoba a ne DEDO REZA jabo vas on!
aj fakat elektricne radijatore ubacili za pola miliona maraka
Objekat je trebao biti osmišljen da sam sebe može održavati, a ne da bude bez veze. tREBALO JE DA IMA GRIJANJE I Z ELENILA.
RESHEN Ovo što si izjavio je nešto najodvratnije što sam čuo u životu. Poslanik Muhammed a. s. je, zajedno sa ostalim poslanicima, najčasnije biće koje je živjelo na planeti zemlji. Tvoj komentar samo oslikava trulež tvog srca. Nadam se da ćeš vremenom doći pameti.
Turci u Bosni zaticu katolike ,pravoslavce i krstjane odnosno Bogumile.Srbi i Hrvati se pominju tek u zadnjih 150 godina.Ko je ovdje postao nesto sto nije nije potrebno ni obrazlagati.Ko se kome i dan danas uvlaci u paksu nije tesko odgonetnuti. Srbi i Hrvati su promijenili nacionalitet a Bosnjaci vjeru.Mi se BiH kao svoje djedovine ne odricemo nikad za razliku od gore navedenil cmarolizaca susjednih drzava.
a tko će voditi dljnu skrb o objektu. ili ko će ljuljati i hraniti dalje dijete.
jedi ba go.vna
JEL JA TO BUVU IMAM SA NEKOM GOVORNOM MANOM AHAHHAHAH AJ STA TI SOOOMINO ZNACI TO BA?..BUVA UMISLILA DA JE OVCA!
jedi ba go.vna
Vani je po meni trebalo biti tamno drvo, a ne svijetla jelovina. A grijalice unutra i ovi seljački lusteri su skroz pokvarili dojam objekta. I stolići unutra i ovaj tabure su sfušereni sa aspekta dizajna.
zar nisu mogli podno grijanje ugradit a ne one elektro-grijalice
... I kad im se kaze: \"Slijedite sta je objavio Allah\", govore: \"Naprotiv, slijedicemo ono na cemu smo zatekli pretke nase.\" Pa zar i onda kada preci njihovi nisu shvatali nista, niti su bili upuceni!? 2/170
Odlicno. lijepo izgleda... nego, gdje je to hortikulturno rijesenje baste o kojem pisete?! nema grma jednog jedinog zasadjenog!
@ORDEN Svi mi (bosanski Muslimani) vodimo porijeklo od neke sorte kafira (nevjernika).Bilo da su to Srbi, Hrvati, Bogumili, nebitno.Mi to ne osporavamo. Ono sto je bitno je to da smo mi iz goreg stanja, prelaskom na Islam presli u bolje stanje sto i tebi od sveg srca predlazem, ako si od onih koji tragaju za Istinom. Takodjer predlazem da nadjes i procitas biografiju Selmana el-Farisija (Perzijanca), inace druga Allahovog miljenika Muhammeda s.a.v.s., koji je promijenio nekoliko vjera prije nego je prigrlio Islam. Kasnije ce postati jedan od najznacajnijih Poslanikovih s.a.v.s. drugova. Znaci, poprilicno je jednostavno.Tragas za Istinom i kad je nadjes zgrabis je objema rukama. Necu se valjda sad ja vratiti u nevjerstvo samo zbog toga sto mi je pradjed npr. bio Srbin.Nikako.
NEMA U ISLAMU KUMOVA,IMAJU SVEDOKE OVI KUMASINI SU SRPSKOG POREKLA!