Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA očito opet sastavlja vlast od otpadaka, za rebalans su glasali Mekić i Aljović, otpadnici iz SDPa i Pleho i Rasim Srbi iz BOSSa, još fale 4 ruke. Opet će da gori, džaba ste krečili.
"Opet će da gori, džaba ste krečili" jbm mi se za sve stranke, ali kao djete ovog grada mogu da ti kazem da vise nema paljenja zgrada za koje su 92 ljudi dali zivote,djelove tjela, dali su sve .....
...đe ste ove nafatali?
@commie.15th, :))))) hahah, bir'o ih narod, pa se sad buni kakvi su im favoriti. :))))
Sve je svejedn , jadno i bijedno. I tako se samo troše pare koji pristižu od MMF-a. Svi žive na kredit i samo čekaju da im para kapne bez rada i podsticanja razvoja ekonomije. BiH je već odavno u dužničkom ropstvu. Ko zna šta će biti sa nama. :(
Znas sta je SDP za ovaj sljam sminka sminke ovo je od zla oca od gore majke uzassss... Sto neko rece ima vremena da placete za SDP-om i oni su lopuze ali vise volim da me varaju gradska raja nego ovi radeljasi .
Mi Bosanci i Hercegovci izabrali u oktobru. "ZAISKALI SMO, ETO NAM GA"
POLA SDP-a PRIHVATILO A POLA NE???? JEDNA POLOVINA (KOJA OSTAJE U SDP_u) JE GLASALA OVAKO A DRUG POLOVINA (VJEROVATNO JOJ JE ŽELJKO KOMŠIĆ OBEĆAO ČLANSTVO U DF_U) JE GLASALA ONAKO. HAHAHAHA PIŠURIJE
Znači zvanicno su Mekić i Aljović iz SDP-a prešli u SDA. Aferim!
MEKIĆ? HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA PRAKTIČAN, KAD PRIJE NAPUSTI SDP, STRANKU U KOJU SE KLEO, DOBRO, NE TREBA BITI SITNIČAV, KLEĆE SE ON I U SDA-JEDNO VRIJEME- SPORTISTO, DA LI SI TI TO, MISLIM DA LI IMAŠ SPORTSKI DUH, ČINI MI SE DA TI DUHA I NEMAŠ. ISPLATIVIJE U SDA JE L` SADA KADA JE SDP PRNO U FENJER. DA NIJE TEBE I TAKVIH SDP NE BI NI PRNO ALI ETO NEKA SDA I DF VIDE ŠTA IH ČEKA KADA KUPE ŠKART.
Šemsa Suljaković Sirotinja ljude svađa Rodih se vec dosta godina ima ispod starog ubogog krova sirotom ocu i majci ja bejah teret i briga nova (2x) . Refren (2x) Sad ne krivim ni oca ni majku tek sad vidim zivot sta je sirotinja ljude svađa pa im ljubav tad prestaje Slusala sam cesto njihove svađe u uglu sobe tiho plakala i mrzila i oca i majku istinu pravu nisam znala (2x) Refren (2x)
Samo rebalans i novo zaduživanje, puna podrška od mene. Sve dok se država ne proda za 1 KM nekom tiraninu, koji će j znanje ovima i onima koji su ih izabrali, nema ovdje napretka.
:) Nema ovdje napretka nikako, ni pod kojim uslovima. Dok ima tranši kredita, ima i plata. Kad to prestane, sve prestaje. Država (bar ovaj njen dio) će se prodat Turcima, možeš odmah vidjeti na Ilidži kakva te situacija očekuje. Ko bude mogao, raspalit će u EU, neki u Kanadu, neki u AUstraliju, neki u Nordijske zemlje. Ko ne bude, ostaje ovdje, da se guši, i to ti je to!
Po faci im vidis korumpiranost i neznanje, nazalost...
gledaj njuški
Imaćemo kad plakati za SDP-om. Slijedi glad, nemiri, demonstracije.
a dok je sdp bio, med i mlijeko teklo ulicama....evo već sam pripremio maramice
Polako, samo će ti se kazati vrlo brzo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)