Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba protest napraviti protiv MMF-a,to nam je jedina sansa da spasimo ovu zemlju.Bojim se da je vise nikad necemo imati jer ce se papci dodatno usidrit'!
Kako mislis doci do promjena ako ti se uhljebi i krezava polupismena svjetina ne pridruze?Oni ne znaju glavom razmisljat,ali stomakom znaju,kao svaka zivotinja.Pare (novac) su kljuc promjena,sve ostalo je sviranje k...u!
Pa više su nam naši ovi krivi što ne rade svoj posao za koji su plaćeni više od 5000KM nego ovi iz MMF-a što ih NAŠI POZOVU za novi kredit. Gledam ovi naši traže kredite po 300-400miliona a jedna HR nama milijardu se zaduži. Eto što ti je EU :)
_"Mediji nisu bili zvanično obaviješteni o današnjem sastanku." OVOLIKA TAJNOST JE NEČUVENA I BEZOBRAZNA!
Tajni sastanak o našim sudbinama?! Plakati ili smijati se. Ili vrištati?? Dokle više? Policija nabavlja Borbena vozila, vamo tajni sastanci. Pametnom dosta! Biće pucanja!
Hajmo ih rusit mater im jebeeem..
Najlakse bi bilo Protiv MMF-a protest napravit',to bi bilo dovoljno.Bez tog kredita ova vlast izdrzat nemoze.Dodik vec 45 dana kasni sa platama policiji a vec mu pusu i spremaju se na pobunu.
@Harun22,jel i penzije i invalidnine spadaju u to jer i to se daje iz budzeta...ne kontam najbolje.
Ako su potpisali agendu nema nam zivota,ali ni njima.Dzaba Him sva BOV svijeta.
Bojim se da su drotovi sa razvaljenim guzovima i zenu spremni ubiti za platu,a ne samo gladnu svjetinu
Treba sa njima isto kao i Grci što rade. Zahtjevati od bagre na vlasti referendum o daljoj saradnji sa MMF i EU.
http://www.avaz.ba/clanak/184511/sta-ce-ciniti-vlast-kad-nema-kredita-mmf-a-rezat-ce-sve-osim-licnih-primanja
Ta licna primanja jedino i interesuju uhljebe,yebes drzavu!
Sad Zeljka i Novalic se smiju hahhaah jesmo im se nalagali
Jest dosadno... ubi me ovo bez posla, a vala i bez para, najgore je i ova sezona lige 5 zavrsila, eee da rajoo moja dobra, da mi svi budete nasmijani i sretni, jes da je komentar nidje veze, al to govori bjeda iz mene he he he, da hocu nac milion, da ga sjebem za dva dana