Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prle sve si u pravu ali to nije razlog da se nesto konkretno ne poduzme. evo taj 2. susret nasih naucnika iz svijeta je mali kamen koji je ugradjen u temelje boljeg obrazovanja u buducoj boljoj bosni i hercegovini.
Pitanje je samo koliko je ova oligarhiska tvorevina zainteresovana za jedan takav razvoj i napredak. Pa Bosna je jos uvjek jedna od rijetki a mozda i jedina zemlja na ovom zemalskom dunjaluka koja ne priznaje diplome stecene na renomiranim svijetskm univerzitetima. Zasto ! ? ? Zato sto ovoj zemlji jos uvjek nisu potrebni pametni, vec samo poslusni. Vladajuca oligarhija voli samo poslusne. Zasto ? Pametni su joj samo opasnost. Jedino u Bosni redovnjaci ili ti takozvani studenti placaju velike gaze, oligarhijskim fakultetskim gazerima. Zasto ? Pa da bi se samo zvali redovnjaci . Fukarluk ! Fukarluk ! Fukalrluk ! Pa tako se to radilo u komunisicko doba ! ! ! Tako je I kao sto vidis, nista se nije promjenllo u tom fukarluku.