Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkohol je droga broj jedan. Osnovci se za petaka napiju pivom koje je jeftinije od brašna i šećera. Svake sedmice naše ceste uzmu po jedan mladi život.
Kažu da i krampa pomaže.
Ja sam protiv toga da se liječenje drogeraša finansira iz doprinosa za zdravstvo. Toliki broj djece boluje od teške bolesti za koja nisu krivi ni oni ni roditelji, a novac ide na nečije hirove i gluposti.
Lopatom i izbit im drogu iz glave :)
poskupila je gudra u cijelome kvartu
Dzaba vam je heroin u svicarskoj idi tamo na skidanje
Parola treba da im bude: drogom protiv droge. Cim vidim da UNDP donira metadon to mi nisu nikako cista posla, mozda vec imamo cipovane narkomane :D
Umjesto što se bespotrebno baca novac na njihovo "liječenje" bolje je da ih se pošalje na prisilni rad kao vid kazne. Tako bi s jedne strane ovu vrstu pacijenata liječili putem radne terapije, a usput dobili besplatnu radnu snagu za pravljenje npr. cesta, pruga, itd...
dobrodošli u kobajagi državu
droga zvana ludilo :D
Joj narucenog clanka. Haver mi proklinje dan kada su ga nakačili na metadon, kaže gore je od heroina, nema šanse sada da se skine sa metadona. Sada su mu uključili suboxen koji je luđi i od metadona. Kontrolisano drogiranje. Svi gore što idu rokaju se heroinom i još dobijaju metadonsku terapiju gratis, niko ih ne provjerava, suboxeni se prodaju i to pravo zajebana cijena za koju poslije kupuju heroin. Kontrole nikakve, ponekad ih provjere, a i tada imaju nekakve žute kartone i penale. Metadonska terapija je kao ratovanje za mir.