Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stotinu puta je vec objavljeno da je Alija navaljivao da Tudjman pripoji zapadnu Hercegovinu Hrvatskoj ali mi nismo za razbijanje nase drzave. Ni onda nismo htjeli i ne zelimo ni danas.
Ljudi, ja sam bosnjak, iz sarajeva, ali brate ruku na srce i budimo iskreni: gazimo volju hrvatskog naroda koji je konstitutivan u BIH. O kakvo platformi prica SDP, kakvu demagogiju prosipa? Koalirali sa SDA-om, najvecim mafijasima u BIH, sa Lijanovicima koji djele po 100 km za glas...i oni mi sad prosipaju nekakvu platformu!? Budimo razumni, postujmo volju hrvata ma koliko se to nekome ne svidalo. Sve ostalo je losiji put.
ante starcevic je bio mason od majke jevrejke koji je hrvatima i podmetnuo ustaštvo (dizajnirao ga kao neki drugi masoni četništvo srbima) sdp + hsp = masonska loža, kako u bih tako i u hrvatskoj zavadi pa vladaj....stoljećima pali bezprijekorno
Peticija: Stop HDZ. U ovom trenutku SDP je jedina nada da mogu nastupiti bilo kakve promjene. Vlast treba da čine stranke koje imaju zajedničku platformu djelovanja. Većina u Federaciji već postoji i nema nikakve potrebe da se HDZ gura unutra.
dečki samo polako ovo vam je poslijednji trzaj kako u r.Hrvatskoj a tako i u susjednoj BiH. Evo vam potvrda na to rečeno: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/115379/Vlast-u-Vukovaru-formirali-SDP-i-Starcevicev-HSP.html
Zar vam nisu pomogli Rusi u razbijanju BiH,a tražili ste pomoč.Sram vas bilo.
-I ovi hercegovci k´o oni izdrzavaju ko fol drzavu , ma vi kad bi mogli ni Bogu dusu nebi dali,kad je HDZ- prebacio srestva u budjet Drzave lose su vam teze,nego krenite u formiranje vlade ,losa vam je taktika koju demonstrirate,necete sa Covicem na kraju dobro proci ,zapamtite za rad fotelje Covic viknut.
O čemu ti? Odakle se vrši popuna kantonalno-županijskih proračuna? Iz kojih se to izvora vrši popuna proračuna Livanjskog kantona a iz kojih recimo Zeničko-Dobojskog? Hoćeš reći da ima neke razlike??
Pa šta,to je njegovo političko razmišljanje neće on zbog toga biti razapet SLOBODA ZA GENERALA DIVJAKA
Umjesto da radis na poslu ti ljencaris, surfas i jos kukas ovdje po internetu.
E onda bolje ti je iskoristi svoju \"pozitivnu\" energiju pa osnuj neku stranku pa tamo kali zivce ako vec hoces da promjenis situaciju na \"bolje\".
za@realista, he...he..-sto si mi se raspistoljio,pa hoces da me progutas.Veliki sam ja zalogaj za takve.Zivim u Teher-sarajevu i muka mi je vise od vas,vasih portala, vasih ezana,vasih lazi,vaseg cinizma i podlosti ,pa nemam gdje da iskalim svoj desperatizam vec svakodnevno silujem ovaj portal.Nece me niko ni Srbija ni Hrvatska zato sto sam rat proveo u Teher-sarajevu i za svakog sam izdajnik.
-Mozete se uvjeriti da je u hercegovini zavladalo jednoumlje ,na portalu (Poskok.info) tvo vam je pravo ogledalo ,svi ko jedan misle,.
Ama ne znaju od svoje pohlepe i ludosti sta vise da rade. Pa gledaju i ono malo suzivota da uniste. Da Bog da im sve zivo vratilo.
-Ti neznas ni sta pricas ,A preksinoc na hrvaskom dnevniku3,,Incko tumaci da su se BiH,hrvati dva puta odrekli entiteta ,prvi put u Washintonu i drugi put u Daytonu ,sta drugo im ostaje nego da slijede platformu SDP-a..
@Bosna Mislim da si me pogresno razumio. To sam mislio vise sarkasticno. Ja sam rekao \"ako\" misleci na svepopularnu frazu \"legimiteta i legaliteta\" na koju se nacionalisticki imbecili pozivaju sve vrijeme. Ako se mene, a ocito i tebe, pita legitimitet bi kao razlog formiranja vlasti bio potpuno ukinut kao i sve stranke sa nacionalnim predznakom. Znaci samo legalno i kroz izbore gdje su svi jednaki i svi imaju podjednake sanse da pobjede na istim. A posto je situacija u BiH takva kakva jeste to je trenutno nemoguce izvesti jer hrpa kriminalaca pokusava da zagrize sto veci dio kolaca pozivajuci se na ugrozenost, nacionalni interes, majorizaciju, itd. stvarajuci kod svojih glasaca strah, radikalizam i inat. Dabogda im za malo bilo.
Dolazite ovdje da izvucete i ono malo ljudskosti iz nas, jer je tamo vise nema.