Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa ja mislim na Bosnjake muslimane, ali odkuz znas da svi izjasnjavali po vjerskoj pripadnosti, uostalom zar su svi Bosnjaci pobozni?? Zadni popis 2001, uostalom dzamija u Zagrebu napravljena jos 80-ih, nije bez potrebe sigurno, sam Zagreb ti je pun muslimana.
da da da... ali zaboravljaš da ja nisam spomenuo bošnjake nego muslimane.. sveukupno u RH muslimana ima 0,5 od sveukupnog stanovništva ili ti nekih 22.000,00 i onda bošnjaka ima jos manje zar ne? Znam ja da bi ti volila da vas ima u RH par milijuna ali nema, isto kao sto bi ja volio da nas ima u BiH 5 milijuna ali nema nego 500.000,00 pa sad ti krivo ili pravo tako ti je aj Bok.
@... 09.12.2008. u 14:46 Mislis da mozes na osnovu poisa stanovnistva na wikipedija zakljucit da je to tacan broj Bosnjaka u Hr??. Koliko ih ja znam sto se izjasnjavaju kao Hrvati i naravno imaju hrvatske pasose, jer im to olaksava mnogo toga u Hr, a oni dobro znaju odakle iz BiH su doselili i kada, osim toga uvijek se vise iseljavalo iz BiH u Hr radi boljeg standarda zivota i posla. @stoka... Jel to imas u stali internet?? Mozda je i tacno to sto kazes, ali uglavnom to neces biti ti!
@Ja sam odlicno informisana, a i imam rodbinske veze tamo tako da znam kako stvari stoje. @ za tvoj komentar samo se može reći OMG ili sto bi se reklo.. tvoje se informacije zasnivaju na onoj rekla-kazala prema tome na tebe se ne trebaju trošiti riječi, a za onoga 5do5 isto samo jedna konstatacija..ili možda bolje reći pitanje: pa tko te pusti s lanca???
anaconda, tebe treba guziti u supak, vidi se da si nedojebana :D
@ tip bez nick name.... Ja sam odlicno informisana, a i imam rodbinske veze tamo tako da znam kako stvari stoje.
Potpuno tacno g.Mesicevo izlaganje da EU i SAD i UN Moraju ovaj put biti vise angazovani oko slucaja Milorad Dodoik i RS u Bosni i Hercegovini da nebi poslije bilo kasno jer iskra samo sto nije pala a ako padne dzeba onda opet ce pasti zrtve kojih je bilo na sve strane cifre su zastrasujuce daje jos koji Mesic u europi to bi se rijesilo
Smaknite vise tog GRBAVOG DEBILA!!!
za ... 09.12.2008. u 13:37 **************** jebao te tvoj ,,demokrata, branitelj i sveti zastitnik BiH\'\' - u kosti i u sjeme vam ljubav prema COVJEKU - i ,,bliznjemu svomu\'\' u lijepoj vasoj - serem vam se na nju - u koju bih za tvoju info mogla svake sekunde da odem i zivim kao krvatica - ali radije bih i u ,,sumsku\'\' nego u kroativnu - pizda vam materina KLERO-FASISTICKA - Dodik je mala maca za vas koji jedno mislite deseto radite a stoto govorite - od kroatita nema usranijih konvertita - Srbi i Romi su za vas civiliZOVANE LJUDINE - ako ni zbog ceg a ono zbog toga sto nikome zicerasko pičkasto kukavički noz u leđa - kod njih je barem UVIJEK - SVE i SVAKOME sto na umu - to na drumu. ,,glede\'\' original i dupljak kroata - cast - rijetkim izuzecima - u svakom kukolju se nađe i zito i obratno. ps.o d j e b i.
@5do5... ajde budaletino, vidis da sam posta komentar prije pa neke činjenice iznosim.. o gdje dođe komentirat
za : ... 09.12.2008. u 13:10 ****************** Daj Boze da se sjeme zatre svakome ko ko sije mrznju, ksenofobiju, ko ljude dijeli (pa krvavi kajmak kupi ) na etno-vjerskoj - naci-fasistickoj osnovi - Neka je PROKLET SVAKO ko prebrojava i pod vjerskom lupom posmatra boju krvnih zrnaca - proklestine balkanoidiotidne - od govana pita i od psihopatokleptokratsko fasistickog govneta - nikad covjeka ne mozes napravit.
@Anaconda... U Hrvatskoj ima vise Bosnjaka nego Hrvata u BiH jado jadni, pa zive normalno, i da se bogdo spojimao sa Sandzakom ali ce mo tako isto gledat da se spojimo i sa onima u Hrvatskoj pa ce gnjide oput vas moliti da se jednog dana vrati BiH kakva je bila, a uostalom vidili bi kakva bi \"ljubav\" bila izmedju vasih crkvetina. Zadnjih nekoliko komentara dovoljno opisuje izrod od naroda kojeg treba istrijebit sa ovih prostora. Samo da kazem da u RH ima oko 20-30tak tisuća muslimana, dok u bih ima oko 500-njak tisuća Hrvata, a Srba U RH ima oko 200-njak tisuća, znas prije nego počnes iznositi neke podatke odes na wikipediju informiraš se i dođeš pričati. A ima jako ružnih komentara sa svake strane da čovjek može samo reći jadni ti smo mi!
TKO TO MENI KAŽE DA SAM USTAŠA? MA SVE ĆU JA VAS NA VRBE ! PROĆIĆETE GORE NEGO ŠTO SAM JA PROŠAO KAD SAM JEDNOM UPAO U KAVEZ SA MAJMUNIMA GORILAMA I KAD ME MUŽJAK GORILE ZAMJENIO SA SVOJOM ŽENKOM. ISTINA, NISAM MOGAO SJEDITI NEKOLIKO TJEDANA ALI SU DEČKI IZ BOLNICE \"REBRO\" SVE USPJELI ZAKRPITI TAK DA SAM SAD KA NOV OPET!
www.nezavisne.com Dragan Čović: Niko ne može dovesti u pitanje postojanje RS Datum: 08.12.2008 18:56 Autor: Jurica Gudelj Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović je u intervjuu \'\'Nezavisnim\'\' rekao da nitko ne može dovesti u pitanje postojanje RS i da na tome treba temeljiti pregovore...(saznaj vise na sljedecem linku): http://www.nezavisne.com/dogadjaji/intervju/33822/Dragan-Covic-Niko-ne-moze-dovesti-u-pitanje-postojanje-RS.html ********************* O cemu ti pricas Mesicu? Ko da zaustavi Dodika?? Vodeci HRVATSKI lideri OBOZAVATELJI i fanovi lika i djela Dodika i RS-a ?!?! Ti si TAJ ( konvertit) Mesicu koji GODINAMA truni - o sarajevskoj Palestini - koju zelis vise od bilo kog Dodika iz opste poznatih razloga !
POTRAZITE NA YOUTUBEU NJEGOV GOVOR USTASKOJ EMIGRACIJI U AUSTRALIJI!!!! TO SU OBJAVILI I SVI HRVATSKI MEDIJI!!! PA CETE VIDITI KAD PRICA O DVIJE POBJEDE HRVATSKE JEDNOJ ZVANA NDH I DRUGOJ ZVANOJ REPUBLIKA HRVATSKA!!! TOLIKO O MESICU!!! SAMO MESIC JE OBICNI AVLIJANER I MOZE DA LAJE KOLIKO HOCE! POGOTOVO JE SMJESNO DA TO RADI U AMERICI, JER AMERIKA I EU ITEKAKO DOBRO ZNAJU ZASTO DRZE DODIKA!!! JER DA NIJE NJEGA OVDJE BI BILA ISLAMSKA DZAMAHIRIJA!