Apel institucijama
0
"Zaustavite devastaciju BHRT-a"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog početka dnevnika 02.05.09 nikada vam više neću platiti rtv taksu
@Ivo, kazes BHT jednonacionalna TV , pa posto si paglu nabio te mile na njegov jednonacionalni ku-rac. mora da si ti onaj moron ivo ciro jokic @enco sta je po tebi bosnjak ? lice koje iscitava dubokoumnu alijinu islamsku deklaraciju ? ili je mozda bosnjak onaj koji je vjerovao tom vrlom misliocu da je za rat potrebno dvoje ? vjerovatno je ipak bosnjak onaj sto jede alijinim zlatnim kasikama ? ili je mozda je cigojner koji skuplja otpatke po kontejnerima ? ipak, izgleda smijesno da jos ima persona u 21 stoljecu ciji vidik ne prelazi granice jedne nacije. ma djaba kompjuteri, djaba TV, djaba filmovi, djaba muzika ma sve djaba kad te odredi samo vlastita idiotska misao. haj vozdra sad i nek ti alija zivi u paklu pored milosevica i tudjmana.
De Kai mani se corava posla....Nije televizija za takve kao ti. Drzi se ti lopate i slicnih alata. Ispade da Bosnjaka nema na BHRT i da cekaju u redovima ispred RTV- doma da se Srbi (vjerojatno i Hrvati) skone pa da mogu doci do posla....Nisam smjesniji vic cuo od Nove Godine (Hidzretske)
Dobro si ti Kai...sve znas ...ti si jedan od onih koji ovu zemlju vide upravo onakvu kakva je...NIKAKVA. Kao i BHRT. Znas ti jako dobro kakva je nacionalna struktura te BHRT...Isturi se nekoliko imena lafo multi-kulti a u pozadini se sve zna..kao sto svako zna...i ko koga dovodi i kako dovodi...ako ti godi da zivis u zabludama ti samo nastavi ali drugima ne mozes uskratiti pravo da sude o toj famoznoj BHRT na svoj nacin...otvorenih ociju
sami su sebe gasili, kad su postali pro srpska i pročetnička televizija.. pazi to: pa oni su htjeli zaposliti ludjaka koji je bio stražar u logoru Kula!!! i sad ovi kažu da je jednonacionalna.. jest al u k.... srbi su tu dobijali poslove samo zato jer su srbi, a bošnjaci nisu mogli ni primirisati, mogli su samo bit saradnici
Da vas hoce vise skloniti da vas ne gledamo...Bolje ukljucite HRT gdje se ima sta i pogledati.
zalosno je sto mnogi u napadu na BHRT i ostale medije nevide napad na drzavu BIH.. nikom se nesvidja politika BHRT-a., em je lagumdzijin em dodikov, em bosnjacki... ja kazem da je nikakav, jer njemu vladaju politicari u UO. bh drustvu nije jasno koliko je jedan jak i objektivan javni servis jednoj drzavi vazan-u naprotiv bi odbranili slobodu govora i istinuSRAMOTA I PROPAST
Uhvatite se posla a manje politizirajte svi zaposleni na državnoj televiziji.
Otkuda ta lupetanja da su napadi na BHRT napadi na drzavu. To su nebuloze. BHRT NE VALJA i to je sustina...ni programski ni kadrovski ni na bilo koji drugi nacin. To je postalo leglo probisvjeta i neobrazovanih/nepismenih faca (cast starijim kolegama). Ja se ne bih libio da ugasim sadasnuj BHRT i krenem u izgradnju potpuno nove. Pustite price o napadima na BHRT i napadima na drzavu...iza te price krije se lopovluk koji ce ovoj zemlji doci glave...
BHT je dijelom Dodikova a dijelom Lagumdzijina,cilj Dodika je da unisti BHT i sve sto ima veze sa drzavom to je razlog zasto je BHT u kolapsu.A sto se tice BHT ona ni jednog milimetra nije Bosnjacka,naprotiv,svi kadrovi koji su dosli iz federacije su lagumdzijini ljudi kao npr Suzana Stambol,Amarildo Gutic,Vanja Furtula. Suzana Stambol toliko zaudara na Lagumdziju i FTV da je to jednostavno nepodnosljivo.Doduse,ni Lagumzija ne pazi na drzavnu imovinu kad je u pitanju ostvarenje njegovih ciljeva,tako je doveo pred kolaps ili vec u kolaps i FTv,imaju oko 30 milona KM duga.
Tako to biva kada se namecu rjesenja. Sada se ispostavlja da je sve bila sarena laza. Iskreno, Sivi Dom je unisten iznutra katastrofalnom kadrovskom politikom, politickim igrankama, nedopustivom primitivizacijom medija i javnog mnijenja. I treba li uopce podsjecati da je BHRT u osnovi jednonacinalna kuca i tu gospodo trazite uzroke zasto niste prihvaceni u cijeloj zemlji. Na kraju ce vam vlast ponovo dati mrvice i utisati glas ocajnika..i tako u krug.
A zar ne mislite vi muslimani , da je bezobrazluk imati dvije TV? I jos pricati da su zajednicke !? Nije niko glup ! BHT toliko smrdi na baliluk da jojk se nemoze prici na 500 metara.