Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA ZA DODIKA NEPOSTUJI NISTA STO BI DOPRINJELO BIH DA STANE NA DVIJE NOGE I SAMA KRENE NAPRJED, NJEMU JE CILJ DA SE RS DIGNE U NEBESA A DA BIH NESTANE, ONO STO NISU USPIJELI POBITI I PROTJERATI SAD BI LEGALNO DA PRETVORE U DUHOVE I IZMISLJENU NACIJU KOJA NIJE POSTAJALA NIKAD PA NI SAD, CUDI ME SAMO PORED TOLIKO MAFIJE I NEZAPOSLENIH U BIH DA SE NIJE NIKO SPOSOBAN NASAO DA PROSVIRA MOZAK TOM PAPKU IZ LAKTASA ILI JE TO DOKAZ DA SMO STVARNO NESPOSOBNI DA RIJESIMO SVOJE PROBLEME SAMI
Genocidni LAZOV, pljackas, najvece zlo na nasem podruciju, stakore neka ide ohr, pa ces vidjeti gdje si jado dabicu.
joj vidi mu glave
dodik je u panici.treba ga samo izvesti kao jazavca pred sud,pa će svi vidjeti koji je to jad od čovjeka.
NEMA odlaska OHR-a dok genocidna tvorevina postoji na papiru i tacka! LOPOVE JEDAN tebi i svoj tvojoj krvavoj lopovskoj bratiji smjeta OHR licno a dobro znamo zasto! BiH4EVER!
TREBALI BI BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
Nije budali jasno da je taj OHR u BiH, upravo radi njega...hehe
OHR bi trebao da raspusti vladu i proglasi EU protektorat....a ovog krmka kao i krmke iz federacije bi trebalo na ulicu izbaciti...
nije ti fazon, ja sam prvi vijest vidio.
Mi smo za vladavinu prava, a po srpskoj definiciji pravo je ono sto ti pripada nakon pljacke i otimacine.
prvi