Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majkiceva je u pravu.
sve siptare i sandzaklije koji su u zatvoru a imaju prebaviliste u saraejvu, treba hitno osloboditi i potjerati u sarajevo..a ostale ubice, siledzije, kretene i idote zadrzati u zenici i foci
Ratne zlocince zdrzati do smrti. Ostale osloboditi odmah a zatvoriti osudjenike koji setaju da i oni malo kuhnu nebili dosli do pameti. Ove koji bi bili pusteni dati im uslove.
ma kakvi ba pomilovat,pa to bi se samo okurazili oni na slobodi koji se mozda neckaju da naprave neki belaj,tako smatram da ubice sa predomisljajem,siledjije(silovanje) i normalno ratne zlocince treba da odleze svoje,a ove ostale nek razgule pod uslovnom...normalno ako imaju gdje, a ako nemaju nek prezime i rastjerat s proljecem ,ha ja
raja, hoce li ko da mu popusim?
Sve hin treba pustit. Kad moze Biljana Plavsic bit puscana vala ne treba ni ove ljude drzati u zatvoru. Sto bi mi bili drugaciji od \"modernog\" svijeta?
raja, samo nas DZIHAD moze spasit. smrt komunjarama, oni su GORI od cet.nika BIH4EVER!
hercegbosna.org/forum