Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ko će nam karat koke naše poštene i uzimat dnevnice
@Amer Amere boJE tebe otac u usta ckoPI MALA...b.a.lijo glupa
hvala ćuni i bogu,sad će murjaci napokon moći biti šo su,balkanski murjaci,pendrek i mlati stoku!!!
Okupatori => raus
jebace nam murija majku tek sad...
sto bi se reklo, Najebacemo ....
nemaju para pa ko sisa BiH
@SABURA BRACO NABIJEM TE NA KARDAN I TEBE I SABURANJE...MRS IZ EUROPE U PALESTUNU PA SABURAJ..
hajmo sad nasa murija pocnite koristit te pendreke.
E.U.P.M štetee !
Nek idu. Realno, postali su visak nakon sto je Haris dogovorio reformu policije sa Dodikom. Steta sto Haris nije opet na vlasti, vec bi bio postignut dogovor sa Srbima i oko ostalih pitanja. TV1 Vrijeme je za televiziju.
sabura braco...imaju jos malo fore ;)...da pojasnim DOBRO PROTIVS ZLA! zivio FIDEL CASTRO zivio Ernesto CHE Guevara zivio Martin Luther King zivio Bob Marley i svi koji su htjeli dobro za ovaj svijet i za drustvo...fuck Illuminati!!! Ljudi niste svjesni u kakvom svijetu zivimo...vi koji znate sirite znanje!!!
Eto nek ste priznali palestinu i zabili noz u ledja jedinim saveznicima koje smo imali, Amerikancima. Da mi je samo znati kad cete jos krenuti skakati sa mosta kao novi potez pametnog sarajlije :D Srbi vas navlace na svaki moguci fazon, glupi ste koliko ste teski.
Heljp Baznija
Znači bit će sranja?