Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki je to zalogaj za ovakvu drzavu....To je inicijativa za KS.
Ovo bi trebala biti inicijativa Hrvatskog nsrodnog ssbora u BIH,ne samo ovo mucko ubojstvo,nego i ubojstvo policajaca u sredisnjoj Bosni.Ali jebe se Covketu i kompaniji za narod njihova briga su stolice za njih i njihovu familiju..!!!!
Kakve veze ima hrvatski narodni sabor sa Denisom, sinom Jasmina Konakovića i Ane Mrnjavac? Odvratno je da ubijate Denisa i nakon smrti politizacijom, samo zato što je on ili njegova majka katolkinja...
Podržavam.
Žalosno je da je pokojni Denis žrtva politikanstva i nakon smrti. Mnogi su ubijani/e prije i poslije njega, ali njima ni trun pažnje. Kada će doći pravda za Vedrana Puljića kojeg je ubio MUP ZHK?!?!?!
@gooUser1567097558 ti si mene napao ja cu da se branim
Prije desetak godina u Tuzli,suprug bivsu zenu pred SKC Mejdan na autobuskoj stanici ubo nozem u vrat naocigled nekolicine ljudi koji su se tu nasli,sva sreca nisu sarajlijice bile nego TUZLACI,skocili svi i nabubali ubicu i jos ga kanafom nekom svezali za stubic neki dok nije policija dosla,eto proguglajte ako mislite da lazem
Damir Arnaut alias ptica selica
Kretenske inicijative za kretensku populaciju. Umjesto borbe da se otkriju i drastično kazne počinioci imamo degenerike koji daju nekakve inicijative i zabavljaju narodne mase čiji IQ je počesto ispod nekog minimuma normalnog razmišljanja o svijetu oko sebe.
Bravo Arnautoviću. A ovi kako sebe zovu ekspertni neka se bave strategijom utopljavanja zgrada.