Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je SaDrineGlupan...
Jelde
Kazu da je jednom ukrao sebijine....odvukao ih kuci i na njih izdrkao...budala....psihopata....sda ratnik i primitivac.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Zatvorite to pseta...i dobro ga gladom napatit u zatvoru....nebi me cudilo da ga je finansira malahušić iz luksemburga...ili desna ruka da mu je bio adnan lingo...sarajlija....ta dva bota ne silaze sa klix....imaju par nickova....snagaNaroda.....komunjarosjek itd....zatvoriti na mimum 1 godinu...
Kako su se usutili botovi i ne javljaj se....vjerojatno u podrumu nema intenet signala-sćućurili se i cekaju da im policija pozvoni.
Sad mu treba dati 10 god pa bi vidjeli kako bi propjevao i za Senada i za Dinu. Našli klošara da odradi posao za par maraka a obećali mu da neće odgovarati
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako ti Senade tvrdiš to meni je logičnije da si ga ti sa svojim političkim ljudima poslao i režirao ovo sve...Ti tvrdiš bez dokaza ja tvrdim bez dokaza... Ne možeš Bakiru(kojeg ni ja ne volim)ništa,neće da ti gostuje pa si našao ovog i dog se aa udar na tebe... Jeli i ovo moje što tvrdim udar na medije? Mediji mogu nekog optuživati bez dokaza možemo i mi Pozz
Džeparoša unajmili 🤣🤣🤣🤣🤣 vrištim
Ja žutalja vidi ga daj ba ovo daun neki
Ovo smeće treba u smeće
A sad hapsite one koji su ga poslali
Klix i ekipa 24 sata nisi htjeli objaviti ime napadaca. Jos uvijek nisu objavili njegov politicki background, pripadnost stranci koju zdusno zagovara i brani na drustvenim mrezama. O fotografijama da ne govorimo. Ali je zato Klix sabahile znao da je napadac prenio pozdrav od Sebije. Providna igra, a angazovanost botova NiPa, koji ko papagaji ponavljaju da je lik povezan sa SDA samo govori u prilog cinjenici da im voda polahko ulazi u usi.
Koni retardinjos
Na što su spali ovi naši političari, sve jad do jada većeg. Providni, bijedni, a narod šuti i gledi kao da se to dešava nekom drugom, a ne nama.
Otišlo sve u tri lijepe gledaj cim se bavi čovjek od 40 godina, do duše po izgledu nije čovjek nego narkos i klošo zeljan kokaina malo slave i 200 300 KM od SDA
Klošar, neki jado zeljan heroina i slave. Ovakve sa ulice policija treba da sklanja bez dobar dan. Podrška za Senada ❤️
Nakva poremcena cigančina hahahah
Član nip-@ a vjerovatno neka usluga Konakovica Senadu u njihovom elementu. Došli ljudi isti dan podrška Senadu sa spremnom majicom kratkih rukava sa nacrtanom metom. Ivana anal iticarka ga grli ma cirkus pravi.
sve ovo vodi u drugom smjeru svi smo zaboravili malinu i ekipu i puno drugih problema
...uvazeni clan NiP stranke i jaran Dine Konakovica,prijetio Dininom jaranu Hadzifejzovicu...dali mu 50 maraka da u porukama "naglasi" kako ga je pozdravila Sebija...dobro je da nisu napisali da ga je pozdravio Joe Biden jer odmah bi bio povezan sa prijetnjama Hadzifejzovicu.
Kakve dokakaze ovaj moze prekriti i kako ponovo može ponoviti ulazak ako postoji obezbjeđenje